12.9 C
Timișoara
sâmbătă,8,mai,2021
AcasăStiriPoliticaAdrian Diaconu: „Nu Elodia conduce acest partid”

Adrian Diaconu: „Nu Elodia conduce acest partid”

La conferința de presă de la PP-DD, deputatul Adrian Diaconu a ținut să specifice că Partidul Poporulului e implicat în proiecte serioase și că activitatea lor nu se rezumă doar la „cârcotit și comentat”.

„Noi facem lucruri pentru comunitățile pentru care putem influența lucrurile. Când omul se implică primește proiecte, finanțare. De mult nu se mai dau galbeni cu punga ca primarul să îi consume după cum îi vine lui la ureche. Banii se dau pe proiecte semnificative. Nu Elodia conduce partidul ăsta” a ținut el să specifice.

Pentru a dovedi afirmațiile Diaconu i-a chemat alături de el pe Francisc Bartha, primarul comunei Mașloc, pe Petrică Folică, consilier local, pe Ion Iovescu, senator și pe Florian Zanfir, consilier județean. Dacă primarul din Mașloc se laudă că a promis puține dar se ține de cuvânt, la capitolul Timișoara, PP-DD-iștii stau mai slab. Consilierul Folică a declarat că a propus achiziția unei stații de filtrare de dimensiuni reduse, care va costa 200.000 euro plus TVA. Rolul acestei stații este de a purifica aerul pe o suprafață de 40 de hectare. Deocamdată nu se știe unde va fi amplasată dacă aceasta va fi cumpărată. „Problema poluării a fost sesizată din 2007. Uniunea Europeană ne cere să trăim sănătos, primăria trebuie să ia hotărâri. Coform datelor prezentate calitatea aerului este deficitară. Agenția de mediu Timiș a raportat calitatea aerului ca fiind deficitară, fiind depășit nivelul admis de pulberi în atmosferă.”

Invitat să ia cuvântul, Florian Zanfir a zis că problema principală pe care o atacă este cea a tramvaielor. Dânsul nu dorește ca înnoirea parcului auto să se facă prin cosmetizare ci prin achiziționare. Întrebat cum va proceda în acest sens, Zanfir a spus că el se va…opune. „ Trebuie să fim foarte atenți la asemenea lucruri, eu acuz funcționarii de la Primărie. Ori este neprofesionalism, ori este vorba de o șmecherie dusă până la hoție. Nu se poate ca niște amatori să se joace cu orașul. De exemplu vedeți cum se renovează. Gurile de canal de pe fiecare stradă au denivelări pe care vehiculele nu le suportă”. Cât dânsul se opune, licitația pentru repararea tramvaielor a început.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

14,902FaniÎmi place
515CititoriConectați-vă
160CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
192CititoriConectați-vă
46,600AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente