Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialNici amenzile nu limiteaza NESIMTIREA soferilor care blocheaza tramvaiele, la Timisoara

Nici amenzile nu limiteaza NESIMTIREA soferilor care blocheaza tramvaiele, la Timisoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Sancțiuni drastice au fost aplicate de polițiștii locali pentru conducătorii auto care staționează foarte aprope de liniile de tramvai și în buclele de întoarcere a troleibuzelor, obstrucționând circulația acestora, la Timișoara.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Circulație Rutieră au efectuat verificări, luând măsurile prevăzute de legislația în vigoare în cazul mai multor situații în care conducătorii auto opresc autovehiculele pe care le conduc fie pe liniile de tramvai, fie foarte aproape de acestea, obstrucționând circulația mijloacelor de transport în comun.

Un astfel de caz a fost semnalat zilele trecute în Piața Traian, conducătorul auto fiind depistat și sancționat cu sancțiune maximă conform OUG 195/2002, respectiv 725 lei și trei puncte penalizare la permis. Cu aceeași sancțiune s-a ales un alt conducător auto care a parcat obstrucționând circulația tramvaiului în zona străzii Ana Ipătescu, precum și un altul care a parcat pe strada Gheorghe Adam, blocând circulația mijlocului de transport.

O altă situație este cea a conducătorilor auto care parchează în bucla de îmtoarcere a troleibuzelor la fel obstrucționând circulația acestora, astfel de situații fiind semnalate pe Calea Martirilor, Bulevardul Sudului sau pe strada Gheorghe Barițiu. Un număr de 47 de conducători auto au fost depistați în astfel de situații de la începutul acestui an.

”Reamintim că sancțiunile aplicate pentru încălcarea prevederilor OUG 195/2002 referitoare la oprirea și staționarea în locuri nepermise sunt între 290 și 725 lei și 2 sau 3 puncte penalizare la permis, în funcție de faptă”, transmit reprezentanții Direcției Poliția Locală Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare