Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocial800 de amenzi pentru șoferii băuți și pentru cei grăbiți

800 de amenzi pentru șoferii băuți și pentru cei grăbiți

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În perioada 28 februarie-3 martie, poliția rutieră a desfășurat activități pe tot cuprinsul județului Timiș pentru a preveni principalele cauze de accident. Raziile s-au desfășurat pe drumurile naționale, județene și în localități, cât și în Timișoara.  Polițiștii au căutat să combată, în principal, șofatul sub influența băuturilor alcoolice cât și depășirea limitei de viteză.

În urma controalelor s-au întocmit 8 dosare penale conducătorilor depistați sub influența băuturilor alcoolice, celor depistați că ar fi consumat alcool, celor care conduceau fără permis cât și pentru mașinile care nu avea numere de înmatriculare pe drum public.

În total au fost aplicate 823 de sancțiuni contravenționale dintre care majoritatea, 557, au fost pentru nerespectarea limitei de viteză și 66 pentru neutilizarea centurii de siguranță. Mai mult, au fost suspendate 38 de permise pentru conducerea sub influența alcoolului, pentru neacordarea priorității și pentru nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depășire  cât și pentru depășirea limitelor legale de  viteză. De asemenea, au fost retrase 8 certificate de înmatriculare.

Activitatea Poliției Rutiere nu s-a încheiat, ea va continua pe tot parcursul săptămânii viitoare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare