Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Străzi deszăpezite -nu, amenzi oferite -da!!

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
ploaie ușoară
4.8 ° C
5.1 °
4 °
92 %
5.1kmh
75 %
mar
5 °
mie
5 °
joi
8 °
vin
15 °
sâm
15 °

Timişoara se află subStrăzi deszăpezite -nu, amenzi oferite -da!! 1 zăpadă,  cetăţenii sunt blocaţi pe propriile străzi, iar autorităţile locale oferă sfaturi, mai mult decât utilaje de deszăpezire.

În cursul zilelor trecute, primarul oraşului, Nicolae Robu a făcut câteva apeluri către cetăţeni, pentru a contribui la curăţarea carosabilului, însă acest lucru a trecut de la apel la sancţiune.

Pentru a ajuta la deszăpezirea oraşului, Poliţa Locală şi-a îndreptat privirea către persoanele juridice.

Acestea sunt obligate să cureţe trotuarul din  fața imobilelor unde locuiesc  sau în care își desfășoară activitatea, în caz contrar vor fi sancţionate.

Instituțiile, agenții economici, alte persoane juridice, cât și cetățenii și asociațiile de locatari și proprietari au obligația să asigure îndepărtarea zăpezii și gheții de pe trotuarele din dreptul clădirilor în care își desfășoară activitatea sau locuiesc.

După curăţarea trotuarelor, cetăţenii sunt rugaţi să depună zăpada şi gheaţa lângă bordură, pentru a nu încurca circulaţia.

Nerespectarea acestor prevederi se sancționează cu amendă de la 1500 lei la 2500 lei pentru persoane juridice și de la 500 la 1000 lei pentru persoanele fizice și asociații de locatari sau proprietari.

Această initiativă  nu ar fi fost rea deloc, dacă eforturile de deszăpezire ar fi fost egale din partea tuturor.

Ar trebui ca străzile să fie deszăpezite pentru ca aceste persoane să reuşească să ajungă la locurile vizate, şi mai apoi să se dea amenzi.

Pentru firmele responsabile de deszăpezire nu se dau sancţiuni?

Urmărește-ne pe Google News

1 COMENTARIU

  1. Din punctul meu de vedere comentariile sunt de prisos atat timp cat nimeni nu se gandeste ca cel putin la o adresa de tip casa la curte ar putea sa locuiasca o familie de oameni in varsta. Cum ar putea oare un cardiac, spre exemplu sa dea la zapada, in ger si cu cat efort, fara sa cada din picioare? Daca cineva poate raspunde argumentat la aceasta intrebare atunci trotuarele vor fi „la negru”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare