Clubul TM Archery, din Timişoara, a lansat prima sală destinată tirului cu arcul FOTO

Date:

Sâmbătă, 1 martie 2014, a avut loc inaugurarea sălii clubului TM Archery, dar şi a magazinului virtual al acestuia www.archeryshop.ro. Locaţia sălii, unde fiecare pasionat poate trage cu arcul, este pe strada Mareşal Constantin Prezan la nr. 140/D. Programul sălii cât şi a magazinului este de luni până vineri, între orele 10:00 şi 21:00.

Clubul Archery TM dispune de echipamente pentru începători, dar oferă posibilitatea achiziţionării de echipamente de la magazinul care funcţionează în aceeaşi locaţie. TM Archery organizează cursuri de instruire şi perfecţionare în acest sport, trageri de agrement şi competiţii în sală şi în aer liber.

Tirul cu arcul este un sport care dezvoltă capacitatea de concentrare, imbunătăţeşte echilibrul mental şi coordonarea. Poate fi început la orice vârstă şi se poate merge către performanţă chiar dacă practicarea lui începe la vârsta adultă. Arcurile, săgeţile, ţintele şi protecţiile sunt oferite de către club.

Poligonul de tir este construit astfel încât să ofere iubitorilor acestui tip de sport tot confortul de care au nevoie.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
191CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare