Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișean prins cu jumătate de tonă de pește fără acte de proveniență

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Un vechi proverb chinezesc spune așa: „Dăi omului un pește și el va avea de mâncare o zi. Învață-l să pescuiască și va avea ce să mănânce toată viața.” Probabil la asta se gândea Viorel D. prins de poliția de frontieră cu jumătate de tonă de pește pentru care nu avea acte de proveniență.

Polițiștii de frontieră din cadrul S.P.F. Berzeasca au oprit pentru un control, ieri pe DN 57, la ieșirea din localitatea Liubcova, un autoturism marca Volkswagen, condus de Viorel D. în vârstă  de 48 de ani, domiciliat pe raza județului Timiș. În autoturism au descoperit 468 de kilograme de pește din diferite specii (șalău, crap, caras, crap fitofag) pentru care șoferul nu avea documente legale de proveniență și trasnport.

Bărbatului i-au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale pentru infracțiunea de deținere, transport sau comercializare a peștelui, icrelor sau produselor din pește fără documente legale. Conform purtătoarei de cuvânt a poliției de fontieră, cele aproape 500 de kilograme de pește, evaluate la aproximativ 4700 de lei, au fost confiscate și vor fi predate unei societăți de profil. 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Cincisprezece migranti prinsi in zona de frontiera Oravita

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oravița au depistat în zona...

Trei barbati din Afganistan, opriţi la frontiera! Au vrut sa treaca, pe jos, in Ungaria

Aseară, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, au depistat...

15 irakieni si sirieni opriti de politistii de frontiera la granita cu Serbia

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Oraviţa (judeţul Caraş Severin) au...