Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPrinşi în flagrant, la furat, ziua în amiaza mare! Poliţiştii timişeni au...

Prinşi în flagrant, la furat, ziua în amiaza mare! Poliţiştii timişeni au de lucru „în magazine”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Luni, 3 februarie 2014, în jurul orei 14:00, poliţiştii Secţiei 4 Timişoara au fost sesizaţi despre faptul că într-un supermarket de pe strada Gheorghe Lazăr au fost reţinute trei persoane suspectate de sustragerea mai multor bunuri din interior. Odată ajunşi la faţa locului, poliţiştii i-au identificat pe S. Cătălin de 24 de ani, B. Cristian, de 22 de ani şi Ş. Claudia, de 19 ani, toţi din Timişoara. Oamenii legii au stabilit că cei trei suspecţi ar fi sustras mai multe bunuri alimentare şi nealimentare, creând un prejudiciu în valoare de peste 1.500 de lei.

Cei trei tineri timişoreni s-au ales cu dosare penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 20:00, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au fost sesizaţi despre un incident asemănător, desfăşurat într-un magazin situat pe strada Simion Bărnuţiu, unde a fost reţinută o persoană suspectată de furt. La faţa locului, poliţiştii au identificat-o pe B. Magdalena, de 18 ani, din Oradea, judeţul Bihor, care ar fi sustras din interior mai multe bunuri alimentare. Prejudiciul a fost în totalitate recuperat, bunurile fiind predate păgubitului.

Şi în acest caz poliţiştii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectei.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare