Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Boschetarii din Timişoara pun autorităţiile „pe jar”. Incendiu provocat de oamenii străzii FOTO+VIDEO

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Luni 3 februarie 2014, în jurul orei 21:45 un apel la 112 anunţa un incendiu izbucnit în locaţia fostului restaurant Trafic situat pe Calea Lugojului din Timişoara. Pompierii, o ambulanţă şi un echipaj de Poliţie au sosit în scurt timp la faţa locului, unde au cosntatat că oamenii străzii, care-şi fac veacul prin zonă, au aprins mai multe obiecte pentru a se încălzi, dar din greşeală au dat foc şi la două saltele pe care boschetarii dormeau.

Din fericire incendiul nu a făcut victime, chiar nici pagube materiale foarte mari nu există deoarece pompierii au reuşit localizarea şi stingerea focului în doar câteva minute, însă, din păcate, e grav faptul că oamenii străzii pun pe „jar” Pompierii, Poliţia şi Ambulanţa în acest gen de situaţii, în condiţiile în care au locuri special amenjate de Primărie, calde, unde nu necesită să-şi improvizeze locuri pentru a face un foc.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=VERDv_frkCw&feature=youtu.be]

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare