08

Alegerea cadoului potrivit poate fi o misiune greu de îndeplinit, mai ales că este foarte important ca acesta să reflecte fidel nevoile şi dorinţele destinatarului.

Eşti presat de timp şi nu ştii ce cadou să cumperi? Oferă un cadou surpriză persoanelor care ocupă un loc special în inima ta! Cu voucherele cadou, riscul ca un cadou să nu fie pe gustul celui care îl primeşte este nul!

Cu voucherele Swiss Corner poţi face un cadou elegant şi apreciat, oferind libertatea de alegere a cadoului dorit dintr-o mare varietate de produse prezente în magazinul din Centrul Timişoarei. „Voucherele noastre sunt împărţite în mai multe valori astfel încât puteţi alege cadoul pe măsura dorinţelor dumneavoastră sau a destinatarului. La noi puteţi găsi de la cele mai elegante instrumente de scris, poşete şi portofele, diverse accesorii pentru femei şi barbaţi, precum bricege Victorinox până la cele mai exclusive firme de ceasuri eleveţiene prezente pe piaţa românească” ne-au informat elveţienii de la Swiis Corner.

Sărbătorile de iarnă încep la Swiss Corner!

Magazinul Swiss Corner din Timişoara poate fi vizitat în Piaţa Victoriei, la numărul 7 (vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană), sau pe www.swiss-corner.ro, dar şi pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.