Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Un timișorean urmărit internaţional de autorităţile italiene, prins de poliţiştii timişeni. Metoda este incredibilă

- Advertisement -

Miercuri, 4 septembrie 2013, în jurul orei 03:45, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce acţionau cu aparatul radar pe D.N. 6, au oprit pentru control un autoturism care rula cu viteza de 110 km/h în localitatea Ghiroda.

Procedând la verificarea conducătorului auto M. Daniel, de 36 de ani, din Timişoara, în baza de date, s-a stabilit că acesta figurează ca urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare în anul 2008, fiind condamnat la o pedeapsă privativă de libertate de 6 ani şi 6 luni, pentru comiterea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete.

Bărbatul a fost preluat de poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, în cursul zilei de azi urmând a fi prezentat magistraţilor Curţii de Apel Timişoara, pentru confirmarea mandatului european de arestare.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore