ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Dacă ”leii” joacă în ”Cupa Timișoara”, Timba va evolua într-un turneu la fel de puternic, ”City Cup Cluj-Napoca”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Dacă BC Timișoara va evolua în turneul amical ”Cupa Timișoara”, ce va avea loc zilele de 13 și 25 septembrie 2013, cealaltă echipă de baschet masculin, prim-divizionară din orașul de pe Bega – BC Timba Timișoara a primit o invitație de a juca de asemenea într-un turneu amical la fel de puternic, ce va avea loc la Cluj.

Gazdele de la ”U” Mobitelco a invitat trupa lui Murărescu, alături de două formații din afara granițelor, Tamis Petrohemija Pancevo din Serbia și Fortress Jaszberenyi, echipă ce evoluează în competiția internă din Ungaria.

Turneul clujean va avea loc între 12 și 14 septembrie, iar programul timișorenilor este următorul:
– Timba Timișoara – ”U” Mobitelco Cluj, joi, 12 septembrie 2013, de la ora 18:00;
– Timba Timișoara – Fortress Jaszberenyi, vineri, 13 septembrie 2013, de la ora 16:00;
– Timba Timișoara – Tamis Petrohemija Pancevo, sâmbătă, 14 septembrie 2013, de la ora 11:00.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore