Cu această ocazie au identificat două transporturi de cereale fără documente legale, procedând la confiscarea a peste 60 de tone de grâu.

Marți, 3 septembrie 2013, în jurul orei 19:30, poliţiştii au procedat la oprirea în trafic a două autotractoare care circulau pe D. J. 593, în apropierea localităţii Peciu Nou. Procedând la verificarea încărcăturii, poliţiştii au constatat că V. Gheorghe, de 34 de ani, din Timişoara, transporta 34.990 de kg de grâu boabe, fără a avea completate corespunzător documentele de transport şi fără a deţine factură de însoţire a mărfii.

Aceeaşi situaţie s-a constatat şi în cazul celui de-al doilea autotracator, poliţiştii stabilind că şoferul C. Dumitru, de 37 de ani, din Lovrin, transporta 34.270 de kg de grâu boabe.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că ambele autotractoare aparţineau unei societăţi comerciale, cu sediul în localitatea Becicherecu Mic. În cauză s-a procedat la sancţionarea contravenţională a reprezentanţilor societăţii cu amendă în valoare de 5.000 de lei şi ridicarea în vederea confiscării a întregii cantităţi de grâu, 69.260 de kg.

Astfel de acţiuni vor continua, anunță Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here