Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 60 de tone de cereale confiscate de poliţiştii timișeni. Amenzile ajung doar la 5.000 de lei

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Cu această ocazie au identificat două transporturi de cereale fără documente legale, procedând la confiscarea a peste 60 de tone de grâu.

Marți, 3 septembrie 2013, în jurul orei 19:30, poliţiştii au procedat la oprirea în trafic a două autotractoare care circulau pe D. J. 593, în apropierea localităţii Peciu Nou. Procedând la verificarea încărcăturii, poliţiştii au constatat că V. Gheorghe, de 34 de ani, din Timişoara, transporta 34.990 de kg de grâu boabe, fără a avea completate corespunzător documentele de transport şi fără a deţine factură de însoţire a mărfii.

Aceeaşi situaţie s-a constatat şi în cazul celui de-al doilea autotracator, poliţiştii stabilind că şoferul C. Dumitru, de 37 de ani, din Lovrin, transporta 34.270 de kg de grâu boabe.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că ambele autotractoare aparţineau unei societăţi comerciale, cu sediul în localitatea Becicherecu Mic. În cauză s-a procedat la sancţionarea contravenţională a reprezentanţilor societăţii cu amendă în valoare de 5.000 de lei şi ridicarea în vederea confiscării a întregii cantităţi de grâu, 69.260 de kg.

Astfel de acţiuni vor continua, anunță Inspectoratul de Poliție Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare