ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

ACCIDENT pe strada CLUJ! Două mașini s-au ciocnit VIOLENT, după ce unul dintre șoferi n-a respectat culoarea semaforului FOTO/VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Neatenția la volan și în mod deosebit nerespectarea culorii roșii a semaforului electric, sau galben cum o ”văd” unii șoferi, a fost aproape de a provoca o nenorocire pe străzile din Timișoara. Luni, 3 noiembrie 2014, în jurul orei 9:40, două autoturisme s-au ciocnit puternic la intersecția dintre străzile Cluj și Eroilor de la Tisa, o intersecție semaforizată.

Un autoturism Volkswagen Passat, înmatriculat în județul Iași, se îndrepta regulamentar pe strada Cluj dinspre Piața Leonardo da Vinci către Spitalul Județean, iar la un moment dat, după ce a pătruns în intersecția cu strada Eroilor de la Tisa, pe culoarea verde a semaforului, o mașină Opel Astra, venită din lateral, i-a ieșit în față, iar șoferul Passat-ului a intrat violent în aceasta.

Șoferul Opelului, vinovat de producerea accidentului, susține ca a intrat pe culoarea galbenă în intersecție, însă acesta a omis faptul că semaforul de pe strada Eroilor de la Tisa nu are funcțională această culoare la revenirea de la verde pe roșu.

Mai grav de atât, pe lângă inconștiența de care a dat dovadă sfidând culoarea semaforului (fiecare dinte noi știm bine că semafoarele nu sunt astfel programate încât mașinile din două direcții să poată pătrunde în intersecție astfel încât să se poată produce accidente de acest gen), după izbitură, Opel-ul a fost la un pas de a curma viața unui trecător. Un biciclist aflat la marginea trecerii de pietoni pentru a traversa strada, îndreptându-se spre Michelangelo, a fost la numai câțiva centimetri de a fi lovit de Opel, după ce mașina a fost izbită de Volkswagen, însă biciclistul a apucat să se ferească în ultima fracțiune de secundă.

Mașinile au fost distruse în proporție destul de mare, însă, din fericire, ambii șoferi au scăpat doar cu câteva contuzii și sperietura cauzată de impact.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=qiHfN_i58ng&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore