Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Gruparea mobilă a Jandarmeriei a descoperit, din ”greșeală”, doi hoți de fier

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

”În cursul nopţii de miercuri, 23 iulie 2014, la ora 0:20, aflându-se în serviciul de patrulare pe raza Secţiei 2 Poliţie, un echipaj din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, a surprins în flagrant pe sectorul de drum construit în continuarea străzii Dr. A. Podeanu, după Calea Stan Vidrighin, lângă SC West Metal, doi indivizi care, văzând echipajul de jandarmi, au încercat să fugă, aruncând ceva în iarbă lângă un gard” ne-a transmis Nicolae Bocâncă, purtătorul de cuvânt al Grupării de Jandarmi Mobile din Capitala Banatului.

Oamenii lgii au reușit prinderea celor doi suspecți și legitimarea lor, fiind vorba despre S.R. în vârstă de 21 de ani şi pe G.C. în vârstă de 26 de ani, ambii domiciliaţi în Timişoara. Aceştia au fost aduşi înapoi la locul unde au aruncat obiectele, constatându-se cu această ocazie că “obiectele” erau de fapt două perechi de mănuşi murdare. În imediata apropiere au fost depistaţi 16 colaci de cablu cu fir din cupru, învelit în plastic negru de lungimi între 3-5 m, în cele din urmă suspecţii recunoscând că au vrut să-l sustragă şi să-l vândă la un centru de colectare a fierului vechi.

Tinerii au fost conduşi la sediul unităţii de jandarmi pentru întocmirea actelor premergătoare infracţiunii de furt calificat.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare