”Tanti Hilda” a adus aproape 1.000 de timișoreni în fața celui mai mare ”televizor” din România FOTO

- Advertisement -

”Tanti Hilda” (Tante Hilda, în varianta originală) a umplut marți seara Parcul Rozelor din Timișoara, sau mai bine spus Grădina de Vară a acestuia, acolo unde, pe un ecran gonflabil, de 120 de metri pătrați, timișorenii au putu urmări prima proiecție din cadrul Festivalului Filmului adus pe Bega de Caravana Metropolis. Proiecțiile de pelicule vor continua până duminică, iar aici vor rula, în fiecare seară, numai filme premiate, fie la Cannes sau alte festivaluri importante, fie câștigătoare de Oscar.

Programul zilelor rămase este următorul:

– Miercuri, 23.07, ora 21:30, AŞA TATĂ, AŞA FIU/ LIKE FATHER, LIKE SON, r. Kore-Eda Hirokazu, dramă, Premiul Juriului la Cannes 2013. Atunci când află că propriul său fiu a fost schimbat la naştere, Nonomiya trebuie să ia o decizie drastică: să îl caute pe fiul său biologic sau să-l accepte pe fiul pe care l-a crescut ca pe propriul său fiu.

– Joi, 24.07, 21:30: BORGMAN, r. Alex Van Warderdam, thriller, în competiţie la Festivalul de Film de la Cannes 2013. Un vagabond intră în viaţa unei familii din înalta societate, transformându-le viaţa într-un coşmar psihologic. Este Borgman doar un vis, un demon, sau întruchiparea fizică a fricilor noastre?

– Vineri, 25.07, 21:30: PARADISUL SPUBERAT/ THE BROKEN CIRCLE BREAKDOWN, r. Felix Van Groeningen, nominalizat la Oscar pentru cel mai bun film străin 2014, Oscarul european pentru cea mai bună actriţă.. Elise şi Didier se îndrăgostesc la prima vedere, deşi sunt foarte diferiţi. Însă, atunci când fiica lor se îmbolnăveşte grav, iubirea lor este pusă la grea încercare.

– Sâmbătă, 26.07, 21:30: MAREA FRUMUSEŢE/ LA GRANDE BELLEZZA, r. Paolo Sorrentino, Oscar pentru Cel mai bun film străin 2014, EFA pentru Cel mai bun film european, în competiţie la Cannes 2013: Jep Gambardella îşi rememorează tinereţea plină cândva de pasiuni, priveşte oraşul Roma ca pe un melanj de figuri politice, artişti, femei din înalta societate, intelectuali şi delicvenţi.

– Duminică, 27.07, 21:30: INSIDE LLEWIN DAVIS, r. Joel & Ethan Coen, dramă, musical, cu Oscar Isaac, Carey Mulligan, John Goodman, nominalizat la 2 Oscaruri în 2014, marele premiu al juriului la Cannes 2013. Llewyn Davis cântă folk pe scena unui pub din New York-ul anilor `60 şi vrea să dea lovitura în industria muzicală. Trăieşte de pe o zi pe alta şi luptă pentru pasiunea lui, alături de un motan simpatic care îi fuge mereu printre degete.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Atracții turistice din Timișoara pentru toamna aceasta

Nu mai este un secret că orașul Timișoara este...

Dana Rogoz si Madalina Craiu vin la avanpremiera filmului ”Mo”, la Timisoara

Filmul ”Mo” va rula în săptămâna 4 - 10...

Festivalul Filmului European, la Timișoara

Vești bune pentru cinefilii timișoreni. Festivalul Filmului European revine...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img