ASU Politehnica Timișoara și-a lansat canal oficial de Youtube și film de prezentare

- Advertisement -

Pentru că o imagine face cât 1.000 de cuvinte, dar un clip video face cât un milion de povești, alb-violeții timișoreni au lansat canalul Youtube Politehnica Timișoara. Canalul, pe care au fost deja uploadate mai multe filmulețe, conține mai multe categorii, de la meciuri integrale la filmări din galerie.

Canalul Youtube Politehnica Timișoara, creat de suporterii ASU Politehnica Timișoara, este organizat în 12 categorii ce surprind atmosfera creată în jurul clubului din 2012 până în prezent.

„Vă vom ține la curent în legătură cu starea fizică a jucătorilor noștri prin intermediul secțiunii Antrenamente, unde veți putea urmări filmări de la întâlnirile de pregătire ale alb-violeților. Ca să vadă toată țara cum petrece Timișoara, am creat secțiunea Afterparty, cu imagini ce surprind bucuria noastră după fiecare victorie. Și pentru că cei mai frumoși ani sunt cei ce vor veni, am dedicat secțiunea Juniori celor mai tineri jucători alb-violeți. Esența de polist nu poate fi cuprinsă în secțiuni stricte, iar de aceea categoria Diverse va găzdui filmări de la acțiunile noaste, interviuri cu jucătorii și oameni din lumea fotbalului, sau, de ce nu, propriile voastre filmări ce surprind esența de polist. Peluza Sud Timișoara este categoria în care puteți retrăi momentele memorabile petrecute la meciuri, puteți revedea coregrafiile realizate și asculta cântecele din peluză. Pentru cei care nu au ajuns la meciuri sau vor să revadă partidele jucate am pregătit secțiunile Meciuri integrale și Rezumate partide. Cele mai spectaculoase goluri date de jucătorii noștri în plasa adversarilor vor putea fi vizionate în cadrul secțiunii Goluri. Aparițiile televizate ale jucătorilor și staff-ului tehnic le veți putea urmări în secțiunea Emisiuni. Secțiunea Peluza Sud și Băieții în Ghete conține filmări ce surprind simbioza dintre alb-violeții din teren și cei din peluză”, au transmis cei de la ASU Politehnica Timișoara.

Canalul de Youtube, care poate fi accesat aici https://goo.gl/AdRslX, nu este doar un mijloc prin care poliștii își vor face cunoscute acțiunile, ci și o modalitate de comunicare cu suporterii, care sunt așteptați să contribuie cu imagini video reprezentative pentru spiritul polist.

„La fel ca drumul Politehnicii Timișoara, canalul de Youtube este la început și vrem să ne creăm împreună povestea și să o facem cunoscută în lume. Vă așteptăm să vă abonați la canal, iar noi vom încerca să vă ținem cât mai aproape de club și de tot ce înseamnă acesta pentru comunitate”, au mai transmis druckerii.

Iar pentru a le arăta fanilor ce surprize mai pregătesc, alb-violeții au lansat canalul de Youtube cu un clip de aproximativ patru minute ce o surprinde pe „Poli exact așa cum e ea și cum o simțim la fiecare sfârșit de săptămână”.

[responsive_youtube

 

 

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Dana Rogoz si Madalina Craiu vin la avanpremiera filmului ”Mo”, la Timisoara

Filmul ”Mo” va rula în săptămâna 4 - 10...

ASU Politehnica Timișoara ia atitudine – Stop Defrișărilor!

După ce s-a implicat în mai multe campanii sociale,...

Festivalul Filmului European, la Timișoara

Vești bune pentru cinefilii timișoreni. Festivalul Filmului European revine...

Puștiul Patrick Pascotă, într-un „film de Oscar”, la Vama Veche FOTO

La numai opt ani a devenit campion național călcând...

Poli Timișoara se PREZINTĂ în ALB-VIOLET, cu Bekescsaba! Intrarea la meci e LIBERĂ

Sâmbătă seara, cu începere de la ora 18:30, Poli...

Din aceeași categorie

Categorii Populare