Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poli Timișoara se PREZINTĂ în ALB-VIOLET, cu Bekescsaba! Intrarea la meci e LIBERĂ

- Advertisement -

Sâmbătă seara, cu începere de la ora 18:30, Poli Timișoara susține ultimul meci amical premergător stagiunii 2015/2016 a Ligii I. Peste numai câteva ore, pe gazonul sub care în urmă cu numai câteva zile s-a montat un modern sistem de încălzire, vor poposi componenții prim-divizionarei maghiare Bekescsaba 1912 Elore.

Accesul spectatorilor pe arena ”Dan Păltinișanu” se va face gratuit, clubul de pe Bega dorind astfel ca fanii să poată fi alături de echipă în număr cât mai mare la revenirea ăn alb-violet. ”Vă așteptăm să vedeți la lucru noile achiziții ale lui Poli Timișoara, precum și echipamentul cu care Zicu, Curtean, Bărbuț sau Scutaru vor evolua în noua stagiune!”, dau de veste bănățenii, prin intermediul site-ului oficial.

Altfel, în urmă cu numai câteva zile, firma care se ocupa de instalarea sistemului de încălzire a gazonului de pe stadionul Dan Păltinișanu (vezi video jos), a încheiat lucrările, iar gazonul se prezintă impecabil înainte de debutul într-un nou sezon de Liga I. Totodată, timișorenii au la dispoziție, începând cu acest sezon, noul sistem electronic de afișare a reclamelor publicitare de pe marginea suprafeței de joc, acesta fiind pus la dispoziția clubului timișorean de sponsorul principal al elevilor lui Alexa, Casa Rusu.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=-CFeoWq-5K0&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore