250 de AMENZI pentru ”turismul electoral”? Polițiștii au sancționat sute de șoferi de microbuze și autobuze, dar nu spun pentru ce VIDEO

- Advertisement -

Începând de vineri, 31 octombrie 2014 și până duminică, 2 noiembrie – ziua votului, poliţiştii timişeni au participat la o acţiune care a urmărit ”prevenirea accidentelor rutiere şi impunerea respectării normelor rutiere în rândul conducătorilor de autovehicule destinate transportului public de persoane”.

Oamenii legii au verificat pe raza județului Timiș 563 de autovehicule de transport persoane, 221 dintre acestea fiind cu o capacitate mai mare de 8+1 locuri și au aplicat 250 de sancţiuni contravenţionale în valoare de peste 50.000 de lei, pentru ”abaterile constatate”, fără să specifice care au fost acestea,așa cum o fac de ovbicei prin intermediul comunicatelor de presă.

Mai mult decât atât, pe internet au apărut imagini filmate cu telefoanele mobile, de locuitorii unor localități timișene unde, microbuze cu numere de înmatriculare din Timiș, erau ”încărcate” cu câțiva bărbați care au devenit recalcitranți în momnetul în care un alt bărbat a început să-i filmeze (vezi video mai jos).

Polițiștii mai speccifică și faptul că au fost reţinute în vederea suspendării 8 permise de conducere şi retrase 3 certificate de înmatriculare pentru defecţiuni tehnice, activităţile desfăşurându-se cu sprijinul inspectorilor din cadrul I.S.C.T.R..

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=o3TmVR8Nsq4&feature=youtu.be]

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare