Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Timișoara, FINALISTĂ alături de alte patru orașe în lupta pentru Capitala Culturală Europeană 2021

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișoara a intrat în cursa finală pentru Capitala Culturală Europeană în anul 2021, fiind unul dintre cele patru orașe selectate. Anunțul a fost făcut astăzi de ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, într-o conferință de presă. Timișoara are niște contracandidate serioase, pe această listă intrând și capitala României, București, Cluj-Napoca, dar și Baia Mare.

14 orașe au avut depuse candidaturile pentru calificarea în această fază: Arad, Alba Iulia, Bacău, Baia Mare, Brăila, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sfântu Gheorghe, Suceava, Târgu Mureș și Timișoara.

„Daaa, TIMIȘOARA e pe lista scurtă! Nu acele orașe date mereu de <deștepții>= cârcotașii Timișoarei ca exemplu de ce ar trebui făcut și noi nu facem!!! Felicitări și mulțumiri d-nei Simona Neumann și echipei de elaborare și susținere a proiectului de candidatură și experților care ne-au consiliat! Felicitări și mulțumiri d-lui viceprimar Dan Diaconu, pentru competența și seriozitatea cu care s-a implicat în proiect! Felicitări și mulțumiri timișorenilor celor mulți, stimaților și dragilor timișoreni pe care i-am simțit mereu alături, aproape, în acest proiect și în toate celelalte promovate pentru orașul nostru de când sunt eu Primar! Mergem înainte! Împreună pentru Timișoara!”, a exultat Nicolae Robu, primarul Timișoarei, pe pagina sa de Facebook.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore