Timișoara, FINALISTĂ alături de alte patru orașe în lupta pentru Capitala Culturală Europeană 2021

- Advertisement -

Timișoara a intrat în cursa finală pentru Capitala Culturală Europeană în anul 2021, fiind unul dintre cele patru orașe selectate. Anunțul a fost făcut astăzi de ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, într-o conferință de presă. Timișoara are niște contracandidate serioase, pe această listă intrând și capitala României, București, Cluj-Napoca, dar și Baia Mare.

14 orașe au avut depuse candidaturile pentru calificarea în această fază: Arad, Alba Iulia, Bacău, Baia Mare, Brăila, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sfântu Gheorghe, Suceava, Târgu Mureș și Timișoara.

„Daaa, TIMIȘOARA e pe lista scurtă! Nu acele orașe date mereu de <deștepții>= cârcotașii Timișoarei ca exemplu de ce ar trebui făcut și noi nu facem!!! Felicitări și mulțumiri d-nei Simona Neumann și echipei de elaborare și susținere a proiectului de candidatură și experților care ne-au consiliat! Felicitări și mulțumiri d-lui viceprimar Dan Diaconu, pentru competența și seriozitatea cu care s-a implicat în proiect! Felicitări și mulțumiri timișorenilor celor mulți, stimaților și dragilor timișoreni pe care i-am simțit mereu alături, aproape, în acest proiect și în toate celelalte promovate pentru orașul nostru de când sunt eu Primar! Mergem înainte! Împreună pentru Timișoara!”, a exultat Nicolae Robu, primarul Timișoarei, pe pagina sa de Facebook.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare