Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișoara, FINALISTĂ alături de alte patru orașe în lupta pentru Capitala Culturală Europeană 2021

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Timișoara a intrat în cursa finală pentru Capitala Culturală Europeană în anul 2021, fiind unul dintre cele patru orașe selectate. Anunțul a fost făcut astăzi de ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, într-o conferință de presă. Timișoara are niște contracandidate serioase, pe această listă intrând și capitala României, București, Cluj-Napoca, dar și Baia Mare.

14 orașe au avut depuse candidaturile pentru calificarea în această fază: Arad, Alba Iulia, Bacău, Baia Mare, Brăila, Brașov, București, Cluj-Napoca, Craiova, Iași, Sfântu Gheorghe, Suceava, Târgu Mureș și Timișoara.

„Daaa, TIMIȘOARA e pe lista scurtă! Nu acele orașe date mereu de <deștepții>= cârcotașii Timișoarei ca exemplu de ce ar trebui făcut și noi nu facem!!! Felicitări și mulțumiri d-nei Simona Neumann și echipei de elaborare și susținere a proiectului de candidatură și experților care ne-au consiliat! Felicitări și mulțumiri d-lui viceprimar Dan Diaconu, pentru competența și seriozitatea cu care s-a implicat în proiect! Felicitări și mulțumiri timișorenilor celor mulți, stimaților și dragilor timișoreni pe care i-am simțit mereu alături, aproape, în acest proiect și în toate celelalte promovate pentru orașul nostru de când sunt eu Primar! Mergem înainte! Împreună pentru Timișoara!”, a exultat Nicolae Robu, primarul Timișoarei, pe pagina sa de Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare