Romania-futsal

Debut cu victorie în preliminariile Campionatului Mondial, pentru selecționata de futsal a României, antrenată de Robert Lupu, cel care se află și pe banca Informaticii Timișoara, aflat la primul său meci oficial ca antrenor al naționalei. 5-1 a fost scorul final în partida disputată contra Norvegiei în Portugalia, la Varzim, chiar la malul Atlanticului, marcatorul ultimului gol fiind Vlad Iancu, portarul echipei de pe Bega și al României.

Robert Lupu a început cu Vlad Iancu – Răducu, Mimi Stoica, Csoma și Safar. Tricolorii au deschis scorul repede după ce o execuție a lui Csoma a fost finalizată în proprie poarte de Achrifi, înainte de minutul doi al jocului. Cinci minute mai târziu avea să fie 2-0 pentru români, Cr. Matei fiind marcatorul golului.

După pauza dintre reprize Norvegia a redus din diferență grație golului reușit de Skaga. Totuși, Mimi Stoica, în minutul 34, a refăcut diferența de două goluri, după care Emil Răducu a risipit emoțiile, 4-1. Portarul de la Informatica Timișoara, Vlad Iancu, a făcut 5-1 la ultima fază, după ce a înscris de la distanță. De la echipa din capitala Banatului a mai evoluat și Ioan Al-Ioani.

România va întâlni în această seară, de la ora 23.00, selecționata similară a Poloniei, învinsă în prima partidă de Portugalia cu 6-2. Duminică, de la 18.30, va avea loc probabil derby-ul grupei de calificare între tricolori si lusitani.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.