Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Parlamentul României încearcă să creeze legături mai bune cu Norvegia

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

În cadrul Parlamentului României există grupuri parlamentare de prietenie cu aproape fiecare stat din lume. State precum Albania, Belgia, China, Canada, Finlanda, Thailanda, Marea Britanie şi multe altele. Senatorul Donţu Ovidiu Liviu (PSD) este preşedintele Grupului parlamentar de prietenie cu Norvegia.

Astăzi 28 octombrie, senatorul Donţu Ovidiu Liviu, în calitate de preşedinte al Grupului parlamentar de prietenie cu Norvegia, s-a întâlnit cu ambasadorul Regatului Norvegiei la Bucureşti – doamna Tove Bruvik Westberg.

În cadrul întâlnirii au avut loc discuţii pe tema intensificării colaborării politice, economice, sociale şi culturale dintre cele două state.

Parlamentarii români prezenţi la întălnire şi-au exprimat disponibilitatea totală de a sprijinii crearea de punţi de legătură cu colegii lor norvegieni, în vederea unei mai bune colaborări între cele două parlamente naţionale şi , prin aceasta, a creşterii posibilităţiilor de colaborare în toate domeniile de relevanţă în relaţia bilaterală” este afirmat într-un comunicat de presă de la Senatul României

Sursa foto: economica

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare