Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieCum mai merg lucrările la pasajul Michelangelo şi în zona pieţei Iosefin

Cum mai merg lucrările la pasajul Michelangelo şi în zona pieţei Iosefin

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Primarul Timişoarei – Nicolae Robu a vb astăzi în cadrul conferinţei săptămânale de presă despre mai multe subiecte printre care şi demersul lucrărilor la pasajul Michelangelo şi zona Iosefin.

PASAJUL MICHELANGELO

Conform acestuia, traseul provizoriu pe axa sud-nord funcţionează foarte bine simţindu-se efectul benefic asupra traficului din oraş, care este mult mai liber acum.

Lucrările continuă pe şantier în condiţiile vremii favorabile. Astfel, meşterii fierari realizează armăturile necesare lucrării, iar pâmăntul continuă să fie scos din pasaj de către muncitori.

ZONA IOSEFIN

Proiectul Văcărescu II, cum este numit proiectul de lucrări de reabilitare în zona Iosefin, a avansat foarte mult şi a recuperat întărzierile care au avut loc până recent. Lucrările au ajuns în acest moment în dreptul clădirii pieţei Iosefin. În primăvară într-un timp foarte scurt primarul promite filnalizarea proiectului şi deschiderea bulevardului Văcărescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare