Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialBunul simţ nu are legătură cu vârsta. Timişorean surprins de poliţişti în...

Bunul simţ nu are legătură cu vârsta. Timişorean surprins de poliţişti în timp ce vandaliza o staţie RATT

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

„Tinerii din ziua de azi!” Expresia folosită de majoritatea oamenilor atunci când observă că ceva nu e la locul lui sau a fost distrus. Ei bine, avem dovada clară că nu doar tinerii distrug şi fac rău în oraşul de pe Bega.

Poliţiştii locali aflaţi în patrulare în zona Calea Torontalului în seara zilei de sâmbătă, 1 martie 2014, au depistat un bărbat care a distrus geamul unei staţii aparţinând Regiei Autonome de Transport Timişoara din zonă. Cel în cauză, M. Viorel, de 56 de ani, cu domiciliul în Timișoara, a lovit cu pumnii geamul securizat de la Staţia RATT ”Ciocanul” situată pe linia tramvaiului nr. 4, până când l-a dislocat din cadrul metalic.

Preluat din stradă şi dus la sediul Poliţiei Locale pentru întocmirea documentelor în vederea predării lui la organele abilitate, acesta a devenit violent lovind cu piciorul un ghiveci cu flori, motiv pentru care s-a trecut la încătușarea lui.

Bărbatul a fost predat pentru continuarea cercetărilor poliţiştilor de la Secţia 4.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare