ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Bunul simţ nu are legătură cu vârsta. Timişorean surprins de poliţişti în timp ce vandaliza o staţie RATT

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

„Tinerii din ziua de azi!” Expresia folosită de majoritatea oamenilor atunci când observă că ceva nu e la locul lui sau a fost distrus. Ei bine, avem dovada clară că nu doar tinerii distrug şi fac rău în oraşul de pe Bega.

Poliţiştii locali aflaţi în patrulare în zona Calea Torontalului în seara zilei de sâmbătă, 1 martie 2014, au depistat un bărbat care a distrus geamul unei staţii aparţinând Regiei Autonome de Transport Timişoara din zonă. Cel în cauză, M. Viorel, de 56 de ani, cu domiciliul în Timișoara, a lovit cu pumnii geamul securizat de la Staţia RATT ”Ciocanul” situată pe linia tramvaiului nr. 4, până când l-a dislocat din cadrul metalic.

Preluat din stradă şi dus la sediul Poliţiei Locale pentru întocmirea documentelor în vederea predării lui la organele abilitate, acesta a devenit violent lovind cu piciorul un ghiveci cu flori, motiv pentru care s-a trecut la încătușarea lui.

Bărbatul a fost predat pentru continuarea cercetărilor poliţiştilor de la Secţia 4.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore