Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliția din Timișoara promite curățenie în mijloacele de transport în comun. Ce au stabilit ”localii” și ”naționalii”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Poliția Locală Timișoara a organizat astăzi, la propirul sediu, o primă întâlnire a reprezentanților Biroului Poliție Transport Urban, recent înființat în cadrul instituției, cu cei ai Poliției Municipiului Timișoara – Biroul Investigații Criminale, Compatimentul Furturi din buzunare și cei ai Regiei Autonome de Transport Timișoara, pentru a pune bazele colaborării cât mai strânse în vederea prevenirii fapte antisociale și de creștere a siguranței cetățenilor care circulă cu mijloacele de transport în comun din Timișoara.

Reprezentanții Poliției Municipiului Timișoara au adus în vedere pe lângă locațiile și orele cele mai frecventate de către hoții de buzunare, și necesitatea implicării cetățenilor în prinderea suspecților, de cele mai multe ori victimele renunțând la a depune plângere împotriva celor care i-au păgubit și în acest fel fiind foarte greu de probat faptele comise. În cadrul întâlnirii, reprezentanții R.A.T.T. au specificat că își vor da la rândul lor concursul pentru o mai bună colaborare din partea conducătorilor de tramvaie, troleibuze și autobuze, care trebuie să sprijine demersurile celor două structuri. Pe lângă prevenția faptelor din categoria furturilor, alte linii pe care polițiștii locali vor acționa sunt cele prevăzute în HCL 371/2007 actualizată referitoare la prevenirea degradării mijloacelor de transport, consumul de alcool, semințe și alte produse care creează disconfort, depistarea persoanelor care apelează la mila publică, provoacă scandaluri, transportă obiecte care deranjează călătorii.

Rămâne de văzut care vor fi rezultatele ”la fața locului” a acestor demersuri, lăudabile de altfel.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare