Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriNational si InternationalPP-DD anunţă oficial: OTV TRANSMITE din nou. Din ITALIA!

PP-DD anunţă oficial: OTV TRANSMITE din nou. Din ITALIA!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

„De aproximativ o lună de zile, atunci când Dan Diaconescu a anunţat că OTV îşi va relua emisia având o licenţă din străinătate, puterea a declanşat o amplă campanie de dezinformare şi denigrare, de minciună şi insultă, un veritabil linşaj mediatic prin televiziunile şi ziarele aservite” se arată într-un comunicat al PP-DD.

Vârful de lance al acestor atacuri furibunde, conform celor de la PP-DD, a fost Laura Georgescu, ajunsă printr-un concurs de împrejurări politice în fruntea Consiliului Naţional al Audiovizualului (C.N.A.). Aceasta a susţinut vehement că Dan Diaconescu minte şi că nu are licenţă, iar OTV nu va mai emite niciodată. Mai mult, Laura Georgescu a afirmat că dacă OTV reapare pe ecranele televizoarelor îşi va da demisia din fruntea C.N.A..

Ieri, după ce Dan Diaconescu a făcut publică licenţa, Laura Georgescu s-a răzgândit în a-şi prezenta demisia, după modelul patentat de liderii marcanţi ai USL. „Abuzurile Laurei Georgescu nu s-au oprit aici, în mod ilegal ordonând închiderea postului DDTV. De asemenea, acelaşi personaj a îndrăznit în direct să ameninţe cu puşcăria atât pe Dan Diaconescu cât şi pe ceilalţi vectori de imagine ai PP-DD, aflaţi în direct pe posturile de televiziune naţionale” susţin cei din partidul lui Diaconescu, vizibil deranjaţi de gesturile preşedintelui C.N.A..

 

 

Foto:cugetliber.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Batalion disciplinar! Poliția Locală Timișoara, centru de reeducare și reprofesionalizare pentru avertizorii publici, incomozi administrației Dominic Fritz

Până să sară cu comentariile în online, mereu din spatele unor conturi false, micuții...

Cuiul lui Pepelea! UMF Timișoara face salturi mortale ca sa privatizeze sănătatea bănățenilor, chiar sub nasul ministrului Alexandru Rafila

În numele autonomiei universitare și a unei modificări legislative, făcute pe genunchi și noaptea...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Candidatul la ”prezidențiale”, Dan Diaconescu, CONDAMNAT definitiv! 5 ani și 6 luni de ÎNCHISOARE!

Judecătorii Curții de Apel București au sabilit că Dan Diaconescu, fost candidat la alegerile...

Timișoreanul Dan Negru își ȘOCHEAZĂ fanii: ”La noi, imbecilii zburdă prin televiziuni”

Dacă unii dintre români s-au familiarizat cu expresia ”nu mințiți poporul cu televizorul”, alții...

Conducerea PP-DD trece dincolo de limita legală. Ce sunt obligați să facă toți consilierii partidului, AZI! EXCLUSIV

O decizie cât se poate de dubioasă poate duce la dezastru în PP-DD. Președintele...