AcasăStiriNational si InternationalPP-DD anunţă oficial: OTV TRANSMITE din nou. Din ITALIA!

PP-DD anunţă oficial: OTV TRANSMITE din nou. Din ITALIA!

„De aproximativ o lună de zile, atunci când Dan Diaconescu a anunţat că OTV îşi va relua emisia având o licenţă din străinătate, puterea a declanşat o amplă campanie de dezinformare şi denigrare, de minciună şi insultă, un veritabil linşaj mediatic prin televiziunile şi ziarele aservite” se arată într-un comunicat al PP-DD.

Vârful de lance al acestor atacuri furibunde, conform celor de la PP-DD, a fost Laura Georgescu, ajunsă printr-un concurs de împrejurări politice în fruntea Consiliului Naţional al Audiovizualului (C.N.A.). Aceasta a susţinut vehement că Dan Diaconescu minte şi că nu are licenţă, iar OTV nu va mai emite niciodată. Mai mult, Laura Georgescu a afirmat că dacă OTV reapare pe ecranele televizoarelor îşi va da demisia din fruntea C.N.A..

Ieri, după ce Dan Diaconescu a făcut publică licenţa, Laura Georgescu s-a răzgândit în a-şi prezenta demisia, după modelul patentat de liderii marcanţi ai USL. „Abuzurile Laurei Georgescu nu s-au oprit aici, în mod ilegal ordonând închiderea postului DDTV. De asemenea, acelaşi personaj a îndrăznit în direct să ameninţe cu puşcăria atât pe Dan Diaconescu cât şi pe ceilalţi vectori de imagine ai PP-DD, aflaţi în direct pe posturile de televiziune naţionale” susţin cei din partidul lui Diaconescu, vizibil deranjaţi de gesturile preşedintelui C.N.A..

 

 

Foto:cugetliber.ro

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente