PP-DD anunţă oficial: OTV TRANSMITE din nou. Din ITALIA!

0
635

„De aproximativ o lună de zile, atunci când Dan Diaconescu a anunţat că OTV îşi va relua emisia având o licenţă din străinătate, puterea a declanşat o amplă campanie de dezinformare şi denigrare, de minciună şi insultă, un veritabil linşaj mediatic prin televiziunile şi ziarele aservite” se arată într-un comunicat al PP-DD.

Vârful de lance al acestor atacuri furibunde, conform celor de la PP-DD, a fost Laura Georgescu, ajunsă printr-un concurs de împrejurări politice în fruntea Consiliului Naţional al Audiovizualului (C.N.A.). Aceasta a susţinut vehement că Dan Diaconescu minte şi că nu are licenţă, iar OTV nu va mai emite niciodată. Mai mult, Laura Georgescu a afirmat că dacă OTV reapare pe ecranele televizoarelor îşi va da demisia din fruntea C.N.A..

Ieri, după ce Dan Diaconescu a făcut publică licenţa, Laura Georgescu s-a răzgândit în a-şi prezenta demisia, după modelul patentat de liderii marcanţi ai USL. „Abuzurile Laurei Georgescu nu s-au oprit aici, în mod ilegal ordonând închiderea postului DDTV. De asemenea, acelaşi personaj a îndrăznit în direct să ameninţe cu puşcăria atât pe Dan Diaconescu cât şi pe ceilalţi vectori de imagine ai PP-DD, aflaţi în direct pe posturile de televiziune naţionale” susţin cei din partidul lui Diaconescu, vizibil deranjaţi de gesturile preşedintelui C.N.A..

 

 

Foto:cugetliber.ro

Spune-ţi opinia civilizat!