PP-DD anunţă oficial: OTV TRANSMITE din nou. Din ITALIA!

- Advertisement -

„De aproximativ o lună de zile, atunci când Dan Diaconescu a anunţat că OTV îşi va relua emisia având o licenţă din străinătate, puterea a declanşat o amplă campanie de dezinformare şi denigrare, de minciună şi insultă, un veritabil linşaj mediatic prin televiziunile şi ziarele aservite” se arată într-un comunicat al PP-DD.

Vârful de lance al acestor atacuri furibunde, conform celor de la PP-DD, a fost Laura Georgescu, ajunsă printr-un concurs de împrejurări politice în fruntea Consiliului Naţional al Audiovizualului (C.N.A.). Aceasta a susţinut vehement că Dan Diaconescu minte şi că nu are licenţă, iar OTV nu va mai emite niciodată. Mai mult, Laura Georgescu a afirmat că dacă OTV reapare pe ecranele televizoarelor îşi va da demisia din fruntea C.N.A..

Ieri, după ce Dan Diaconescu a făcut publică licenţa, Laura Georgescu s-a răzgândit în a-şi prezenta demisia, după modelul patentat de liderii marcanţi ai USL. „Abuzurile Laurei Georgescu nu s-au oprit aici, în mod ilegal ordonând închiderea postului DDTV. De asemenea, acelaşi personaj a îndrăznit în direct să ameninţe cu puşcăria atât pe Dan Diaconescu cât şi pe ceilalţi vectori de imagine ai PP-DD, aflaţi în direct pe posturile de televiziune naţionale” susţin cei din partidul lui Diaconescu, vizibil deranjaţi de gesturile preşedintelui C.N.A..

 

 

Foto:cugetliber.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Timișoreanul Dan Negru își ȘOCHEAZĂ fanii: ”La noi, imbecilii zburdă prin televiziuni”

Dacă unii dintre români s-au familiarizat cu expresia ”nu...

De la CNA la DNA e un pas mic! Laura Georgescu este urmărită penal

În urmă cu puţin timp, Laura Georgescu, președintele CNA...

Întărit, UNPR avertizează PSD!

DA Compromisului politic, NU oportunismului şi făţărniciei În calitate de...

Victor Ponta l-ar putea lua pe Dan Diaconescu sub aripa roșie. Vezi ce a declarat premierul!

Liderul PP-DD, Dan Diaconescu, a lăsat deoparte gargara electorală...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img