Poli joacă cu „europeana” Pandurii. Cu o mare „gaură” în apărare, Şunda recunoaşte: Au un atac foarte puternic

- Advertisement -

Aflat în faţa celei de-a doua partide din postura de „principal” la Poli Timişoara, Aurel Şunda se arată optimist în ceea ce priveşte partida de duminică, în care alb-negrii dau piept cu „europeana” din Târgu Jiu. ”Avem un joc contra unei echipe de Europa League. Pandurii este o formaţie care în ultimele etape a înscris foarte multe goluri. Ne-am pregătit bine şi am încredere în echipă. Sunt convins că ne aflăm pe un drum ascendent şi că vom câştiga acest joc” a declarat Şunda înaintea partidei din etapa a XII-a a Ligii I.

Tehnicianul a recunoscut că lotul pe care-l are la dispoziţie nu este valid în totalitate. „Din păcate avem şi câteva accidentaţi şi suspedaţi. Aici mă refer la Scutaru, respectiv Şeroni, însă sper să suplinim absenţele”. Dacă accidentarea lui „Scuti” este ceva mai veche, absenţa fundaţului Alin Șeroni (foto), intervine datorită suspendării pentru cumul de cartonaşe galbene.

Dând dovadă de cunoştinţe întemeiate în ceea ce-l priveşte pe adversarul de duminică, Şunda a evidenţiat şi câteva aspecte referitoare la echipa antrenată de „profesorul” Pustai. „Am un DVD cu meciurile lor, am văzut şi jocul cu Fiorentina. Desigur, Pandurii este o formaţie bună, dar valoarea individuală a jucătorilor de la Fiorentina şi-a spus cuvântul în aprtida de aseară. Cei de la Pandurii au început bine partida. Au joc bun de posesie, dar au şi un atac foarte puternic. Vom încerca să ne ridicăm şi noi la valoarea primelor echipe din campionat” a spus Şunda, care nu crede că „vedeta” pandurilor, Eric, poate fi cel mai „greu” om al oltenilor. „Orice adversar reprezintă un potenţial pericol, Eric este doar un jucător foarte bun” a mai spus antrenorul.

Nici noii jucători aflaţi în teste nu au „scăpat”

Şunda a vorbit în cadrul conferinţei de presă şi despre jucătorii testaţi joi într-un joc-şcoală. „Selecţia este continuă şi trebuie să îi testăm pe respectivii fotbalişti şi pe alte criterii: medical, fizic… Am şi opţiunea de a-i vedea şi când au meciuri oficiale. Serbia şi Muntenegru nu sunt departe, iar colegii mei din staff-ul tehnic sau cei din conducere se pot deplasa pentru a-i urmări la lucru” a încheiat tehncianul.

Partida Poli Timişoara – Pandurii Târgu Jiu se joacă Duminică, 27 octombrie 2013, cu începere de la ora 19:00, pe arena Dan Păltinişanu din Timişoara. Meciul va fi transmis în direct de DigiSport.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img