Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriTimișoreanul Dan Negru își ȘOCHEAZĂ fanii: ”La noi, imbecilii zburdă prin televiziuni”

Timișoreanul Dan Negru își ȘOCHEAZĂ fanii: ”La noi, imbecilii zburdă prin televiziuni”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Dacă unii dintre români s-au familiarizat cu expresia ”nu mințiți poporul cu televizorul”, alții sunt mai ”creduli” și iau de bun tot ceea ce le servește postul de televiziune preferat, cu atât mai mult cu cât luăm în calcul inclusiv buletinele de știri.

Cutremurul care a avut loc sâmbătă seara în zona Vrancea, unul destul de puternic de altfel, a fost un bun prilej pentru prezentatorii de știri de a exagera în ceea ce privește amploarea sa, reușind chiar să panicheze populația care nu a resimțit mișcarea telurică. Este și cazul mamei timișoreanului Dan Negru, care locuiește în județul Timiș, acolo unde nu s-a simțit cutremurul.

”Mama mă sună speriată de fiecare dată când la televizor apar tembeli care anunță cutremure mari în București. În America, FCC (CNA-ul lor) dă amenzi uriașe celor care răspândesc panica în media. La noi, imbecilii zburdă prin televiziuni. Mama e din generația celor care cred că: «Mamică, a spus la televizor». Cine o apără de ăștia de «spun la televizor»?” a scris, revoltat, Dan Negru pe Facebook, fără să-i pese câtuși de puțin de faptul că-și atacă inclusiv proprii colegi de trust.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare