ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Senatorul lugojean, Ioan Iovescu: “PP-DD are nevoie de reorganizare, dacă mai vrem să salvăm acest partid!”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Senatorul timișean Ioan Iovescu nu a abandonat partidul care l-a trimis în Parlament și nici nu are astfel de planuri. “Nu am plecat pentru că eu tot timpul am condamnat traseismul politic, așa că nu aveam cum să-l practic. Poate aș fi avut motive, dar cred că nu ar fi fost corect atâta vreme cât oamenii m-au votat și m-au trimis în Parlamentul României ca membru al acestui partid. Pe de altă parte, eu încă mai sper că vom putea reorganiza partidul”, spune Iovescu.

Senatorul consideră că, în aceste momente, sunt necesare câteva măsuri urgente pentru salvarea partidului, inclusib printr-o fuziune, dacă acest procedeu tot a devenit ”la modă”. “După toate evenimentele petrecute în PP-DD, sunt de părere că ar trebui convocat de urgență Comitetul Executiv. Cu cât s-ar întâmpla mai devreme asta, cu atât șansele să salvăm acest partid ar crește. Eu, voi cere din nou demisia actualei conduceri și stabilirea un unui comitet interimar care să reorganizeze partidul, să facă un apel la cei plecați din partid să se reîntoarcă. Trebuie reorganizate filialele județene și purtate discuții pentru fuziunea cu Partidul Poporului-Legea Cojocaru. Cu toate aceste măsuri luate, în 2016 putem organiza un congres al partidului și alegeri pentru funcțiile de conducere, la care să candideze în mod democratic toți cei care doresc”, a declarat senatorul de Lugoj.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore