Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

UNPR și-a pus în aplicare planul de ”extindere”, anunțat la Timișoara! Primul pas: a absorbit PP-DD

- Advertisement -

Prezent la Timișoara la începutul lunii iunie, pentru a semna o rezoluție prin care Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) își propune atragerea de membri noi până la atingerea cifrei de 1.000.000 de persoane cu ”carnet de UNPR”, președintele formațiunii politice, Gabriel Oprea, actualmente premier interimar, a făcut primul pas pentru a-și atinge scopul.

Astăzi, UNPR a absorbit PP-DD, liderul partidului înființat de Dan Diaconescu, Siomna Man semnând protocolul de fuziune prin absorbție. Cu această ”mutare”, UNPR a câștigat, pe lângă cei 56 de deputaţi şi senatori, încă 68, veniți din tabăra PP-DD.

”Astăzi vreau să anunţ că am încheiat o fuziune prin absorbţie a PP-DD. UNPR nu a ascuns niciodată că este un partid al uşilor deschise. Toţi care doresc să facă politică în interes naţional sunt bine primiţi în UNPR şi cei care au făcut politică sau nu, şi cei care au făcut parte dintr-un partid de stânga sau de dreapta. Fuziunea prin absorbţie cu PP-DD este un lucru firesc. Majoritatea covârşitoare a acelor care sunt parlamentari sau aleşi locali şi-au exprimat de-a lungul timpului intenţia de a veni la noi în partid. Îi cunosc foarte bine pe actualii parlamentari din PP-DD, sunt oameni oneşti. Colegii din PP-DD au o mare calitate: nu au mai făcut politică și vin din cadrul comunităţilor lor, legătura acestora cu cetăţenii fiind foarte strânsă. Avem ce învăţa de la ei, după cum şi ei au de învăţat de la noi”, a declarat Gabriel Oprea.

”Noi am demonstrat la alegerile parlamentare şi locale că putem să facem performanţă, dar nu am reuşit să ţinem aproape acest grup parlamentar. Domnul general Oprea a fost mult mai abil şi a reuşit să-i coaguleze. Astăzi am considerat să regândim această echipă şi să fim o forţă, să fim cel mai puternic partid de pe scena din România”, a explicat, la rândul ei, Simona Man, preşedintele PP-DD.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore