Transfer aeroport
3.3 C
Timișoara
27-feb.- 2020
Transfer aeroport

UNPR și-a pus în aplicare planul de ”extindere”, anunțat la Timișoara! Primul pas: a absorbit PP-DD

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele...

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde urmează să susțină un concert-tribut, live,...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie - 3...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

Prezent la Timișoara la începutul lunii iunie, pentru a semna o rezoluție prin care Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) își propune atragerea de membri noi până la atingerea cifrei de 1.000.000 de persoane cu ”carnet de UNPR”, președintele formațiunii politice, Gabriel Oprea, actualmente premier interimar, a făcut primul pas pentru a-și atinge scopul.

Astăzi, UNPR a absorbit PP-DD, liderul partidului înființat de Dan Diaconescu, Siomna Man semnând protocolul de fuziune prin absorbție. Cu această ”mutare”, UNPR a câștigat, pe lângă cei 56 de deputaţi şi senatori, încă 68, veniți din tabăra PP-DD.

”Astăzi vreau să anunţ că am încheiat o fuziune prin absorbţie a PP-DD. UNPR nu a ascuns niciodată că este un partid al uşilor deschise. Toţi care doresc să facă politică în interes naţional sunt bine primiţi în UNPR şi cei care au făcut politică sau nu, şi cei care au făcut parte dintr-un partid de stânga sau de dreapta. Fuziunea prin absorbţie cu PP-DD este un lucru firesc. Majoritatea covârşitoare a acelor care sunt parlamentari sau aleşi locali şi-au exprimat de-a lungul timpului intenţia de a veni la noi în partid. Îi cunosc foarte bine pe actualii parlamentari din PP-DD, sunt oameni oneşti. Colegii din PP-DD au o mare calitate: nu au mai făcut politică și vin din cadrul comunităţilor lor, legătura acestora cu cetăţenii fiind foarte strânsă. Avem ce învăţa de la ei, după cum şi ei au de învăţat de la noi”, a declarat Gabriel Oprea.

”Noi am demonstrat la alegerile parlamentare şi locale că putem să facem performanţă, dar nu am reuşit să ţinem aproape acest grup parlamentar. Domnul general Oprea a fost mult mai abil şi a reuşit să-i coaguleze. Astăzi am considerat să regândim această echipă şi să fim o forţă, să fim cel mai puternic partid de pe scena din România”, a explicat, la rândul ei, Simona Man, preşedintele PP-DD.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,690FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Canalul Bega în zona Iosefin în 1926- TIMIŞUL DE IERI

Am profitat de aceasta fotografie oferită prin amabilitatea partenerilor noştri de la Arhivele Naţionale Timiş pentru a vă supune...