Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Vicepremierul Gabriel Oprea, la Timișoara: Vrem un milion de membri în UNPR! Câți vrea Răducanu în Timiș, până în 2016 VIDEO

- Advertisement -

Ministrul Apărării Naționale și vicepremierul României, Gabriel Oprea a participat sâmbătă la o întâlnire a membrilor ”de frunte” din zona de vest a țării ai UNPR. Întâlnirea la care au participat membri marcanți din patru județe: Timiș, Hunedoara, Arad și Caraș-Severin, a fost organizată de președintele UNPR Timiș, Ion Răducanu, cel care ocupă și funcția de vice-președintele la nivel național al UNPR.

Între liderii regionali prezenți la această întâlnire, exceptându-l pe Răducanu, au fost Haralambie Voichiţoiu, Ion Toma şi Eugen Nicolicea. Cei patru, alături de Oprea, au adoptat o rezoluție prin care partidul își propune atragerea de membri noi până la atingerea cifrei de 1.000.000 de persoane cu ”carnet de UNPR”.

”Faptul că la cinci ani de zile de când avem acest proiect politic UNPR, un proiect politic de interes național, ne face să ne mândrim că suntem al treilea partid parlamentar din România. Am adus stabilitatea economică și politică într-o perioadă grea”, a spus Gabriel Oprea, care a declarat că formațiunea politică pe care o conduce sprijină atât Guvernul din care face parte, cât și pe Președintele României.

UNPR are un obiectiv strategic până anul viitor la alegerile parlamentare, Oprea anunțând că-și dorește ca partidul să ajungă la numărul de un milion de membrii. ”Este un proiect foarte ambițios, greu de realizat, dar noi fiind un partid militarizat, în sensul bun al cuvântului, avem o bază de plecare, avem 358.000 de colegi înscriși. Suntem pe locul doi, după PSD care are vreo 500.000 de oameni. Ne-am propus ca până la 1 septembrie a acestui an, în fiecare localitate din România să avem o organizație a partidului nostru”, a adăugat vicepremierul.

Formațiunea politică are și trei proiecte importante anunțate de Oprea, la Timișoara: taxarea marilor averi, introducerea votului de la vârsta de 16 ani, dar și ”o lege foarte bună, 100% UNPR – legea primului loc de muncă”. Amănunte despre toate cele trei proiecte puteți afla din materialul video de mai jos.

Președintele UNPR Timiș, Ion Răducanu, are de asemenea planuri mari în ceea ce privește filiala județeană. ”Timișul, în momentul de față, are 7.000 de membri cu documente la zi, complete, adică nu sunt povești. Avem în program să realizăm 1.500-2.000 de membri în fiecare lună, astfel încât să ajungem să reprezentăm, până în 2016, la alegeri, 5% din numărul de alegători din județul Timiș. Avem în rândurile noastre oameni serioși, devotați și nu dorim decât să fim alături de cei care doresc să facă ceva mai bun și mai bine penru oamenii din această țară”, a spus deputatul UNPR de Timiș.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=kGqp-9yXc8U&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore