AcasăStiriSocialA ascuns țigări de contrabandă într-un MARFAR, însă polițiștii de frontieră le-au...

A ascuns țigări de contrabandă într-un MARFAR, însă polițiștii de frontieră le-au desoperit la Moraviţa

Sâmbătă, 6 iunie 2015, în jurul orei 1:30, la Punctul de Trecere a Frontieră Moraviţa Feroviar, pe sensul de intrare în ţară, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a efectuat controlul fizic asupra unui tren de marfă.

Cu această ocazie, în spatele plugurilor de zăpadă ale locomotivei, au fost depistate ascunse şi nedeclarate mai multe pachete de ţigări. În urma inventarierii, a rezultat un număr de 1.600 pachete ţigări mărcile ”Marble” şi ”Ashima”.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării de către inspectorii vamali din cadrul Biroului Vamal Moraviţa, iar conductorul de tren, cetăţeanul român Petru D., a fost sancţionat cu o amendă contravenţională in valoare de 10.000 lei.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente