Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăGabriel Oprea a demisionat din Guvern

Gabriel Oprea a demisionat din Guvern

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Gabriel Oprea a demisionat, în sfârșit, din funcția de ministru de Interne, iar astfel pierde automat și funcția de vicepremier. Demisia a ajuns la Senat luni. Premierul interimar Sorin Cîmpeanu preia astfel ministerul de Interne și va delega atribuțiile către Ilie Botos.

Demisia lui G. Oprea a ajuns la Senat luni, iar la scurt timp numele său a fost scos de pe pagina de internet a Guvernului. Președintele Klaus Iohannis a semnat decretul, iar în locul UNPR-istului a fost numit interimar Sorin Cîmpeanu, care a delegat atribuțiile de ministru de Interne către secretarul de stat Ilie Botos.

„Am luat și noi act, din partea Guvernului, de această demisie adresată premierului interimar, demisia din funcția de viceprim-ministru pentru securitate naționala și din cea de ministru de Interne și delegarea atribuțiilor domnului secretar de stat Ilie Botos. Demisia este din 6 noiembrie și are rezoluția favorabilă a premierului interimar”, a afirmat luni vicepreședintele Senatului Ioan Chelaru, citat de Agerpres.

Astfel, una dintre cele mai mari dorințe ale protestatarilor la capitolul demiteri a fost îndeplinită. Gabriel Oprea a fost centrul atenției în două mari scandaluri, cel în care a murit polițistul Bogdan Gigină, aflat în coloana sa oficială, dar și scandalul de plagiat în lucrarea sa de doctorat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare