Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialNumărul persoanelor decedate în urma incendiului din Colectiv a crescut la 48

Numărul persoanelor decedate în urma incendiului din Colectiv a crescut la 48

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Numărul deceselor în urma tragediei din clubul Colectiv a crescut, din nou. Cel de-al 48-lea deces s-a înregistrat astăzi, din rândul celor nouă persoane care au fost transferate, duminică noaptea, la spitalele din Marea Britanie și a ajuns la o unitate medicală din Birmingham, potrivit Mediafax.

În cursul zilei de ieri numărul celor care și-au pierdut viața a ajuns la 47, după ce jurnalista din Timișoara, Teodora Maftei, a murit la un spital din Israel, unde a fost transferată săptămâna trecută. 13 persoanei au murit în weekend-ul trecut, atât în străinătate cât și în spitalele din București. O cifră, așadar, cu ghinion.

Cu toții dintre cei care au trecut în neființă weekend-ul anterior sufereau de insuficiență organică sistemică. Numărul pacienților internați la aceas tă oră este de 76, 14 dintre aceștia fiind în stare critică, iar șapte în stare gravă. 52 de pacienți sunt stabili.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare