Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Au abrogat, dar n-au plecat! 35.000 de timişoreni cer demisia guvernului, în stradă, la Timişoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
0.4 ° C
1.2 °
0.1 °
75 %
7.2kmh
0 %
joi
8 °
vin
17 °
sâm
16 °
Dum
7 °
lun
2 °

Protestele de stradă continuă şi astăzi la Timişoara, la fel ca şi zilele trecute. Chiar dacă premierul Sorin Grindeanu a anunţat ieri că va abroga OUG privind modificarea Codului Penal şi astăzi acest lucru a fost realizat printr-o ordonanţă de urgenţă dată în cadrul unei şedinţe de guvern, oamenii au ieşit din nou în stradă pentru a cere demisia guvernului Grindeanu, în acord cu sloganul „Abrogaţi şi plecaţi”. Adunarea în piaţă s-a făcut la fel ca zilele trecute tot de la ora 19, însă plecarea din cartierele oraşului a avut loc de la ora 18.

Numărul participanţilor din această seară a fost la fel de mare ca şi în zilele precedente. Astfel, în jurul orei 21 în piaţă se aflau peste 20.000 de oameni. Cifra avansată de organizatori este de 35.000. Atmosfera este una extrem de animată, oamenii cântă, dansează şi cer demisia premierului Sorin Grindeanu, dar şi elimianarea corupţilor din funcţii publice. Revolta celor prezenţi în stradă este menţinută cu ajutorul discursurilor susţinute de organizotori care anunţă că premierul Grindeanu nu demisionează, dar şi că PSD nu renunţă la amnistie şi graţiere.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=865Q1b9lywg&feature=youtu.be]

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare