Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialŞi-a „parcat” bolidul într-un pom şi a fugit de la locul accidentului

Şi-a „parcat” bolidul într-un pom şi a fugit de la locul accidentului

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Accident luni seara în jurul orei 22:00, pe strada Gării din Timişoara, unde trei tineri aflaţi într-un Volvo S40, s-au proptit cu maşina în pom şi au luat-o la sănătoasa.

Din discuţia purtată cu un martor care a văzut accidentul, acesta ne-a povestit că autoturismul Volvo, l-a depăşit pe strada Gheorghe Bariţiu, iar când a ajuns la intersecţia cu strada Gării, a pierdut controlul volanului şi s-a proptit în copacul de pe marginea drumului. În autoturism se aflau trei tineri care după impact au pornit luminile de avarii, au încuiat uşile şi au luat-o la fugă.

Pompierii sosiţi de urgenţă la faţa locului, au spart geamurile maşinii crezând că în interior a izbucnit un incediu, dar s-a dovedit a fi o alarmă falsă, de fapt „fumul” din interior nu era altceva decât praful de la airbaguri. După ce s-au asigurat că nu poate izbucni un incendiu, pompierii şi-au făcut documentele necesare de intervenţie la faţa locului şi au plecat. Poliţiştii sosiţi şi ei la locul accidentului, au început o anchetă pentru a afla cine este proprietarul autoturismului, cine a condus şi care au fost motivele pentru care acesta a fugit de la locul impactului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare