ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Şi-a „parcat” bolidul într-un pom şi a fugit de la locul accidentului

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Accident luni seara în jurul orei 22:00, pe strada Gării din Timişoara, unde trei tineri aflaţi într-un Volvo S40, s-au proptit cu maşina în pom şi au luat-o la sănătoasa.

Din discuţia purtată cu un martor care a văzut accidentul, acesta ne-a povestit că autoturismul Volvo, l-a depăşit pe strada Gheorghe Bariţiu, iar când a ajuns la intersecţia cu strada Gării, a pierdut controlul volanului şi s-a proptit în copacul de pe marginea drumului. În autoturism se aflau trei tineri care după impact au pornit luminile de avarii, au încuiat uşile şi au luat-o la fugă.

Pompierii sosiţi de urgenţă la faţa locului, au spart geamurile maşinii crezând că în interior a izbucnit un incediu, dar s-a dovedit a fi o alarmă falsă, de fapt „fumul” din interior nu era altceva decât praful de la airbaguri. După ce s-au asigurat că nu poate izbucni un incendiu, pompierii şi-au făcut documentele necesare de intervenţie la faţa locului şi au plecat. Poliţiştii sosiţi şi ei la locul accidentului, au început o anchetă pentru a afla cine este proprietarul autoturismului, cine a condus şi care au fost motivele pentru care acesta a fugit de la locul impactului.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=SFRORuA5Mfo&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore