ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

UPDATE: Beat, fără permis, maşină cu numere false, şi accident cu fugă, acestea sunt faptele de care este acuzat un bărbat din Satchinez

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţişti rutieri din Timişoara, au avut de furcă aseară cu un şofer inconştient care circula beat pe drumurile din Satchinez. Acesta a lovit o fată aflată într-un scaun cu rotile şi a dispărut ca un laş de la locul accidentului.

Din primele informaţii de la locul incidentului, am aflat că, ,,şoferul de ocazie” este un bărbat în vârstă de 47 de ani pe numele său Griţar Ioan. Acesta circula pe strada Ghioceilor din Satchinez, cu un Bmw seria 3, cu numere de înmatriculare false. La un moment dat, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit drumul de pământ, şi a lovit o fetiţă aflată într-un scaun cu rotile pe spaţiul verde în faţa casei. Imediat după producerea accidentului, bărbatul care se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a fugit ca un laş cu autoturismul spre Calacea pentru a-şi ascunde bmw-ul într-o pădure din zonă. Tatăl fetiţei este cel care a sunat la numărul de urgenţă 112, pentru a raporta evenimentul.

Imediat în zonă a sosit un echipaj SMURD care a transportat fetiţa la Spitalul Louis Țurcanu din Timişoara, pentru un control amănunţit. Medicii spun că fetiţa care suferea de un handicap, nu prezenta fracturi la prima vedere, doar câteva lovituri în zona abdominală şi ceva lovituri la cap. Un echipaj al Poliţiei Rutiere Timiş, a demarat de urgenţă o anchetă şi în foarte scurt timp aceştia au descoperit cine este şoferul fugar. După o verificare în baza de date, poliţiştii au aflat că Griţar Ioan, deţine un adevărat ,,palmares” în dosare penale (patru la număr), pentru conducere fără permis. Poliţiştii rutieri l-au găsit pe şoferul inconştient ascuns acasă la mama lui, dar acesta a refuzat iniţial să se predea. Într-un final acesta a fost ridicat de poliţişti şi testat cu aparatul etilotest, acesta indicând valoarea de 0.68 g/l alcool pur în aerul expirat, ulterior fiind dus la Spitalul Clinic Municipal pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei din sânge.

După ce i-au întocmit încă patru dosare penale, poliţiştii l-au introdus pe Griţar Ioan în arestul IPJ Timiş, acesta urmând să fie prezentat în cursul zilei de azi unui procuror, pentru un mandat de arestare pe 30 de zile.

UPDATE: După expirarea ordonanţei de reţinere, şoferul care a lovit o fata aflată într-un cărucior cu rotile, iar apoi a fugit de la locul faptei, beat fiind, fără permis, cu un autoturism cu numere false, este liber ca pasărea cerului. Procurorul CEAUŞU ALEXANDRU OCTAVIAN nici măcar nu s-a deranjat să-l prezinte pe acesta magistraţilor, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. La ora 4:00 dimineața, nu e ușor să te trezești pentru un asemenea mizilic. Acesta a considerat că, la cele OPT dosare penale pe care le are acum Griţar Ioan, nu prezintă un pericol public şi poate să meargă liniştit acasă. Nu control judiciar, nu arest la domiciliu, nimic…

Suntem foarte curioşi dacă acest individ lovea cu maşina copilul unui magistrat, tot aceeaşi era decizia procurorilor? Sau pentru restul cetăţenilor din ţara asta nu trebuie făcută dreptate? Asta denotă slaba pregătire şi dezinteresul unor procurori, care îşi bat joc efectiv de munca poliţiştilor, şi de încrederea oamenilor în justiţie.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=1mO-jinj8oE&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore