ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

RECORD de infracțiuni pentru un șofer timișean. În ce stare a fost depistat de către polițiști

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Fără permis, sub influența băuturilor alcoolice și în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, așa a fost depistat de către polițiști un bărbat de 45 de ani, pe raza localității Știuca. Deși avea o autorizație de circulație provizorie, aceasta era expirată din luna octombrie a anului 2014, iar plăcuțele de înmatriculare aparțineau unui alt vehicul.

În urma testării bărbatului cu aparatul etilotest, acestuia i-a rezultat o alcoolemie de 1.09 mg/l pur în aerul expirat, fiind ulterior condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Oamenii legii i-au întocmit acestuia un dosar penal dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de punerea în circulaţie a unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere şi conducerea unui vehicul de către o persoană cu o îmbibaţie alcoolică peste limita legală.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore