Flavius-Mihai-Moticica

Fiul afaceristului Lucian Moticica, Flavius-Mihai, a fost filmat în timp ce conducea una dintre mașinile de lux ale familiei, pe o stradă din Ghiroda. Băiatul, deși are numai 15 ani, a postat filmarea pe contul său de Instagram, poliția anunțând că s-a autosesizat.

Flavius-Mihai Moticica, fiul mai mic al lui Lucian Moticica (cunoscut afacerist în partea de vest a țării, alături de tatăl său, Mihai Moticica, cercetat în trecut de justiție pentru evaziune fiscală) s-a urcat, aseară, la volanul unui BMW, proprietate a familiei sale. Până aici nimic neobișnuit, doar că puștiul împlinește 16 ani la finalul lunii viitoare, deci nici vorbă de a avea permis de conducere. Acesta se afla cu alți doi prieteni în mașină, unul dintre aceștia filmând, clipul fiind postat pe contul de instagram al copilului teribilist.

După o perioadă scurtă, deși înregistrarea video fusese distribuită de nenumărate persoane, clipul a fost șters de pe contul respectiv, iar unele dintre persoanele care au ”îndrăznit” să distribuie și să reposteze înregistrarea au început să primească amenințări pentru a șterge filmulețele. În înregistrare se poate observa că puștiul nu doar ”conduce” bolidul, ci chiar ”pilotează”, întorcând brusc SUV-ul și mergând cu viteză.

Contactact telefonic, Lucian Moticica, tatăl copilului, ne-a declarat că el este în drum spre Timișoara, venind din Germania, și că ”în jur de ora 12:00 ajung în oraș și ne putem întâlni”, deși reporterul www.voceatimisului.ro nu i-a solicitat o întrevedere, ci i-a cerut doar opinia cu privire la cele întâmplate. Tatăl șoferului ”de ocazie” nu părea surprins de gestul copilului său, încercând să scuze acțiunea acestuia. ”Nu e pe un drum public, e în fața casei!”, a replicat bărbatul, după ce, inițial, a spus că nu are cunoștințe despre ceea ce a făcut Flavius.

”În baza materialelor video care au apărut în mediul online polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.