VIDEO Fiul unui afacerist din Timisoara, filmat in timp ce conduce un BMW, desi are numai 15 ani!

- Advertisement -

Fiul afaceristului Lucian Moticica, Flavius-Mihai, a fost filmat în timp ce conducea una dintre mașinile de lux ale familiei, pe o stradă din Ghiroda. Băiatul, deși are numai 15 ani, a postat filmarea pe contul său de Instagram, poliția anunțând că s-a autosesizat.

Flavius-Mihai Moticica, fiul mai mic al lui Lucian Moticica (cunoscut afacerist în partea de vest a țării, alături de tatăl său, Mihai Moticica, cercetat în trecut de justiție pentru evaziune fiscală) s-a urcat, aseară, la volanul unui BMW, proprietate a familiei sale. Până aici nimic neobișnuit, doar că puștiul împlinește 16 ani la finalul lunii viitoare, deci nici vorbă de a avea permis de conducere. Acesta se afla cu alți doi prieteni în mașină, unul dintre aceștia filmând, clipul fiind postat pe contul de instagram al copilului teribilist.

După o perioadă scurtă, deși înregistrarea video fusese distribuită de nenumărate persoane, clipul a fost șters de pe contul respectiv, iar unele dintre persoanele care au ”îndrăznit” să distribuie și să reposteze înregistrarea au început să primească amenințări pentru a șterge filmulețele. În înregistrare se poate observa că puștiul nu doar ”conduce” bolidul, ci chiar ”pilotează”, întorcând brusc SUV-ul și mergând cu viteză.

Contactact telefonic, Lucian Moticica, tatăl copilului, ne-a declarat că el este în drum spre Timișoara, venind din Germania, și că ”în jur de ora 12:00 ajung în oraș și ne putem întâlni”, deși reporterul www.voceatimisului.ro nu i-a solicitat o întrevedere, ci i-a cerut doar opinia cu privire la cele întâmplate. Tatăl șoferului ”de ocazie” nu părea surprins de gestul copilului său, încercând să scuze acțiunea acestuia. ”Nu e pe un drum public, e în fața casei!”, a replicat bărbatul, după ce, inițial, a spus că nu are cunoștințe despre ceea ce a făcut Flavius.

[responsive_youtube http://www.youtube.com/watch?v=MWIqQHibj0U]

”În baza materialelor video care au apărut în mediul online polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara s-au sesizat din oficiu și au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui autovehicul pe drumurile publice fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie”, transmit reprezentanții IPJ Timiș.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Depasirea vitezei cu 10 km/h, te poate lasa FARA PERMIS! Politia explica!

Poliția Română informează șoferii că noile modificări legislative survenite...

DREPT LA REPLICĂ

În legătură cu articolul „Beat, fără permis, maşină cu...

Din aceeași categorie

Categorii Populare