BEAT și fără permis de conducere a provocat un ACCIDENT, la Timișoara

- Advertisement -

Azi-noapte, în jurul orei 1:00, poliţiştii Biroului Rutier Timişoara au fost sesizaţi despre producerea unui accident rutier, soldat cu pagube materiale, pe Calea Alexandru Ioan Cuza din Timişoara. Deplasându-se de urgență la faţa locului, oamenii legii au constatat că un bărbat de 29 de ani, din localitatea Giera, a pierdut controlul direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un stâlp de protecţie amplasat la intrarea într-o staţie de alimentare cu carburanți.

Întrucât conducătorul auto emana vapori de alcool, poliţiştii au procedat la testarea acestuia cu aparatul etilotest, rezultând valoarea de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deţinerii permisului de conducere de către o persoană care, la momentul prelevării mostrelor biologice, are o îmbibaţie alcoolică de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge şi conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare