Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Beat şi fără permis, a fugit de la locul accidentului după ce a căzut cu maşina într-un şanţ

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Accident ieri seară, în jurul orei 20:00, în cartierul Kuncz din Timişoara, unde un şofer de 23 de ani, beat şi fără permis, a căzut cu maşina într-un șanț de pe marginea drumului.

Un apel la secţia 2 polititie, anunţa un accident în cartierul Kuncz din Timişoara. Cum poliţiştii nu merg singuri în acel cartier rău famat, au apelat la un echipaj mobil al jandarmeriei, care patrula prin zonă. Ajunşi la faţa locului, jandarmii au găsit autoturismul în şanţ, dar nici urmă de şofer. Aceştia au solicitat sprijinul unui echipaj de la poliţia rutieră, pentru a lămuri ce s-a întâmplat acolo. Sosiţi la faţa locului, poliţiştii rutieri au început ancheta şi au stat de vorbă cu oamenii ieşiţi în stradă, pentru a afla exact ce s-a întâmplat. Unul dintre cei implicaţi în accident a povestit poliţiştilor că: „Am vrut să ies cu maşina de pe o stradă laterală, iar şoferul autoturismului Opel Zafira, probabil s-a speriat, a tras brusc de volan şi a ajuns cu maşina în şanţ. Am fugit imediat să le acord ajutor, iar aceştia m-au luat la bătaie. În Opel se aflau trei persoane, doi minori şi şoferul, care au sărit la mine şi m-au luat la pumni. Am fugit la fratele meu în curte şi i-am povestit nepotului ce s-a întâmplat. Nepotul meu a venit cu mine afară să vadă despre ce este vorba, iar în acel moment, unul dintre ţigani a scos cuţitul şi a început să-l alerge pe nepotul meu.” Dar pentru a vedea întreaga poveste, urmăriţi filmarea de mai jos.

[responsive_youtube

Într-un final a apărut şi şoferul care a fugit de la locul accidentului, iar poliţiştii rutieri, împreună cu un jandarm, l-au percheziţionat pe acesta să nu aibă arme albe la el, l-au urcat în autospecială şi au plecat cu el la sediul IPJ Timiş, pentru audieri. Şoferul de ocazie, s-a ales cu două dosare penale pentru: Conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi părăsirea locului accidentului, fără încuviinţarea poliţiei. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost de 0.23 mg/l alcool pur în aerul expirat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare