ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident violent, sâmbătă seara, în cartierul Freidorf din Timişoara. FOTO/VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Un șofer a ajuns la spital, după ce a încercat să întoarcă mașina fără să se asigure, fiind lovit în plin de un autoturism, care circula în același sens de mers. Şoferul unui Ford, a încercat să facă manevra de întoarcere pe mijlocul drumului, dar nu și-a mai îndreptat și spre ceilalți participanți la trafic, moment în care a fost lovit în plin de un Volkswagen Golf care circula în aceeaşi direcţie.

În Golf se aflau și doi pasageri, darr imediat după impact, şoferul a dispărut de la locul accidentului. Poliţiştii au reuşit să-l identifice pe cel care a condus autoturismul cu ajutorul pasagerului din dreapta.

Până la această oră nu se ştie care este motivul care l-a făcut pe şoferul Golfului, să fugă de la locul accidentului, dar poliţiştii îl caută în continuare. Şoferul autoturismului care a provocat accidentul şi pasagerul din Golf au ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=erYNAdFVD3o&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore