Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieRobu, REVOLTAT pe Guvern: ”Nimic pentru Timișoara! Nici bazin de înot, nici...

Robu, REVOLTAT pe Guvern: ”Nimic pentru Timișoara! Nici bazin de înot, nici sală polivalentă, despre stadion ce să mai zic?”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Bazin olimpic de înot, stadion nou-nouț ultramodern, sală polivalentă de 15.000 de locuri, sunt doar câteva dintre obiectivele majore de infrastructură sportivă pe care primarul Timișoarei doreșe să le construiască în orașul de pe Bega, însă pentru niciun astfel de obiectiv nu găsește sprijin la București.

Motivul pentru care Timișoara nu primește bani pentru dezvoltarea infrastricturii sportive nu-l cunoaște nimeni, iar pe timișorenii de rând a ajuns să-i revolte inclusiv prezența parlamentarilor locali în Camera Deputaților și Senat, cu atât mai mult cu cât din Timișoara sunt un ministru, socrul premierului și nu numai ei.

În cursul acestei săptămâni, ministrul Dezvoltării și cu cel al Sportului, Liviu Dragnea și Gabriela Szabo, au elaborat un proiect de investiții în domeniul infrastructurii sportive, anunțând proiectele care vor primi bani pentru construire, însă niciun leu nu a fost destinat Timișoarei. Clujul, în schimb, deși are deja două stadioane de rnag înalt și o sală polivalentă mare și complexă, va beneficia de fondurile necesare construirii unui campus sportiv cu mai multe facilități (vezi AICI), fapt ce l-a revoltat la maximum pe primarul din Timișoara, Nicolae Robu.

”Ce mă nemulțumește cel mai mult, este atitudinea avută în cadrul programului de creare de obiective sportive. Când am citit că domnul Dragnea l-a contactat pe domnul primar Boc și i-a propus să se facă un campus sportiv în Cluj, cu bazin de înot și alte facilități, m-am mirat pentru că eu știu că în Cluj există așa ceva. Nu mă deranjează că se face în altă parte, dar nu poți să nu dai niciun leu pentru obiectivele sportive ale Timișoarei și să dai acolo unde mai există. Trebuie să echilibrezi cât de cât, nu lăsa de izbeliște alte orașe unde lipsa este acută. Nimic pentru Timișoara, nici bazin de înot, nici sală polivalentă, despre stadion ce să mai zic? Nimic pemtru Timișoara și asta chiar nu este în regulă. Dacă se ajunge la o nouă majoritate în Parlament și aceasta nu va avea o altă atitudine față de Timișoara, vă spun clar, nu voi avea nicio reținere să fiu critic la adresa unei majoritți din care fac parte, dacă ea nu e corectă cu Timișoara” a spus, iritat, primarul capitalei Banatului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe față! Primăria Giroc s-a luptat din greu să legalizeze intabularea caselor înșiruite din extravilan ale SC Minda & Mimo SRL, în ciuda deciziei...

Povestea de azi este una extrem de simplă și își are începuturile în primăvara...

Ca-n Poliția Română! Sub nasul agentului Raoul Iacob de la Biroul de Investigații Criminale Timișoara, studenta eminentă Denisa Tîrziu l-a iubit pe un cetățean...

Și, evident, subofițerul Inspectoratului de Poliție Timiș n-a mirosit absolut nimic. Nici că iubita...

Ministrul Sănătății a decis schimbarea managerului de la Spitalul Județean Timișoara

În urmă cu câteva minute, ministrul sănătății Alexandru Rafila a semnat schimbarea din funcția...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Partidul lui Liviu Dragnea nu va avea nicio priză feroce la bănățeni, atâta timp cât vinde pielea ursului din pădure

Adevărul e că nici celelalte partide tradiționale, gen PSD și PNL, nu o duc...