Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Robu vrea pedepse mai mari pentru „pădurarii” de ocazie VIDEO

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După ce Vocea Timişului a prezentat un caz în care doi bărbaţi tăiau de zor doi copaci aflaţi la intarea în Timişoara, pe Calea Aradului, pentru a face mai vizibilă reclama amplasată între aceştia, articol care a ajuns inclusiv pe masa poliţiştilor de la Secţia 5, Nicolae Robu a citit pe portalul nostru despre isprava pădurarilor de ocazie, primarul luând atitudine imediat, spunând că este inadmisibil ceea ce au făcut cei doi bărbaţi şi că cei care recurg la aceste gesturi trebuiesc „aspru pedepsiţi”.

Primarul şi-ar dori chiar ridicarea cuantumului amenzilor pentru acest gen de delicte, urmând a propune, în cazul în care este posibil, ridicarea acestora prin Hotărâre de Cosniliu Local, iar în cazul în care acesta nu va putea face nimic, edilul lansează un apel la parlamentarii români să solicite aceste amendamente în Plen, pentru a fi modificată legislaţia în domeniu. „Nu e în regulă. tebuie să se aplice sancţiunile maximale. Parlamentarii ar trebui să înăsprească amenzile pentru cei care comit astfel de fapte. Este o hotărâre de consiliu local care preia plafonul de amnedare din lege. nu e la latitudinea Consiliului Local Timişoara să stabilească o valoare mai mare, dar dacă are posibilitate Consliliul Local, vă sigur că vom face ajustările de rigoare” a explicat Robu.

Odată „abordat” pentru acest scurt interviu, l-am întrebat pe edilul-şef şi despre situaţia în care se găseşte locul de parcare „rezervat” Paulei Cojocari, fiica secretarului Primăriei – Ioan Cojocari, parcare rezervată în faţa Biroului Notarial al acesteia. Vezi clipul de mai jos pentru a afla de ce a spus Robu că „dacă s-au dat pentru PFA-uri (n.r.- persoane fizice autorizate, aşa cum sunt notarii publici) atunci nu poate fi aplicată o politică discriminatorie faţă de ea. Nu trebuie să aibă beneficii”.

[responsive_youtube https://www.youtube.com/watch?v=FKpbuZAkAmA&feature=youtu.be]

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore