Transfer aeroport
3.3 C
Timișoara
28-feb.- 2020
Transfer aeroport

Doi timişoreni, ţepuiţi de un oltean care le-a lovit maşina şi a fugit. Cum a încălcat legea şi cum au făcut poliţiştii presiuni ca să îl apere

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele...

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde urmează să susțină un concert-tribut, live,...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie - 3...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

Au vrut să fie oameni buni și să nu facă rău, dar s-au trezit cu o pagubă de 60 de milioane. Este vorba despre doi timișoreni, tată și fiu, a căror mașină a fost lovită de un șofer, duminică noaptea, lângă stația Petrom din Lunei.

Fiul victimei a declarat pentru Vocea Timișului că „mașina tatălui meu a fost lovită duminică noaptea. Au văzut fetele de la benzinăria din zona Lunei. Tatăl meu a sunat la 112, a venit un echipaj de la Rutieră, au constatat că am avut accident, au făcut poze la mașină și s-au dus să caute mașina. L-au luat pe tatăl meu în mașină și s–au dus să caute mașina celui care l-a lovit în zonă, probabil omul fiind beat. Au găsit mașina la vreo două străzi distanță și numărul de înmatriculare era numai în față. Și-au zis să lase bilet în geam să dea de el. Dimineață a venit, a lăsat un bilet în geam l-a văzut taică-miu, l-a sunat a zis că a derapat și a fost cu copilul mic și a trebuit să ajungă acasă să lase copilul, dar el nu stă acolo, el stă la alte două străzi distanță de unde a lăsat mașina”.

Fiul păgubitului a povestit că tată său și cel care l-a accidentat au decis să rezolve problema pe cale amiabilă, cu promisiunea că șoferul care a produs accidentul va suporta costurile reparației mașinii avariate. După ce păgubitul a atenționat că trebuie să meargă la Poliție să declare accidentul, șoferul a mărturisit că asigurarea lui nu este una valabilă și este una FALSĂ, dar a încercat să îi ducă la un service cunoscut de el pentru că oferă servicii ieftine.

Proprietarul mașinii avariate a cerut însă să meargă într-un service autorizat pentru autovehicule marca Dacia. „Când s-au dus la service la reprezentanță și li s-a spus că trebuie plătit 60 de milioane a spus că el nu plătește așa ceva că nu are nimeni ce să îi facă, pe când polițistul de la ghișeu i-a spus, știți, mergem pe cale amiabilă că este de-al nostru de-al meu (n.r – din Gorj). Ni s-a spus, dacă insistați vă las și fără permis. La care tatăl meu a cerut să meargă în audiență la Inspectorul Sef, și i s-a spus că doar marți se poate. Și acum ce să fac. Am întrebat pe toată lumea. Trebuie dat în judecată. Probabil s-a înțeles cu polițiștii”, a mai povestit fiul păgubitului.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,690FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Cum lucrau designerii de reclame acum un veac şi jumătate? Reclame din ziarele Timişului din secolul XIX! – Timişul de ieri –

Într-o epocă în care reclama este vitală, şi PR-ii şi designerii caută cele mai sugestive iamgini şi scenarii pentru...