Accident-cu-fuga-in-Zona-Lunei1

Au vrut să fie oameni buni și să nu facă rău, dar s-au trezit cu o pagubă de 60 de milioane. Este vorba despre doi timișoreni, tată și fiu, a căror mașină a fost lovită de un șofer, duminică noaptea, lângă stația Petrom din Lunei.

Fiul victimei a declarat pentru Vocea Timișului că „mașina tatălui meu a fost lovită duminică noaptea. Au văzut fetele de la benzinăria din zona Lunei. Tatăl meu a sunat la 112, a venit un echipaj de la Rutieră, au constatat că am avut accident, au făcut poze la mașină și s-au dus să caute mașina. L-au luat pe tatăl meu în mașină și s–au dus să caute mașina celui care l-a lovit în zonă, probabil omul fiind beat. Au găsit mașina la vreo două străzi distanță și numărul de înmatriculare era numai în față. Și-au zis să lase bilet în geam să dea de el. Dimineață a venit, a lăsat un bilet în geam l-a văzut taică-miu, l-a sunat a zis că a derapat și a fost cu copilul mic și a trebuit să ajungă acasă să lase copilul, dar el nu stă acolo, el stă la alte două străzi distanță de unde a lăsat mașina”.

Fiul păgubitului a povestit că tată său și cel care l-a accidentat au decis să rezolve problema pe cale amiabilă, cu promisiunea că șoferul care a produs accidentul va suporta costurile reparației mașinii avariate. După ce păgubitul a atenționat că trebuie să meargă la Poliție să declare accidentul, șoferul a mărturisit că asigurarea lui nu este una valabilă și este una FALSĂ, dar a încercat să îi ducă la un service cunoscut de el pentru că oferă servicii ieftine.

Proprietarul mașinii avariate a cerut însă să meargă într-un service autorizat pentru autovehicule marca Dacia. „Când s-au dus la service la reprezentanță și li s-a spus că trebuie plătit 60 de milioane a spus că el nu plătește așa ceva că nu are nimeni ce să îi facă, pe când polițistul de la ghișeu i-a spus, știți, mergem pe cale amiabilă că este de-al nostru de-al meu (n.r – din Gorj). Ni s-a spus, dacă insistați vă las și fără permis. La care tatăl meu a cerut să meargă în audiență la Inspectorul Sef, și i s-a spus că doar marți se poate. Și acum ce să fac. Am întrebat pe toată lumea. Trebuie dat în judecată. Probabil s-a înțeles cu polițiștii”, a mai povestit fiul păgubitului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.