Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doi timişoreni, ţepuiţi de un oltean care le-a lovit maşina şi a fugit. Cum a încălcat legea şi cum au făcut poliţiştii presiuni ca să îl apere

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Au vrut să fie oameni buni și să nu facă rău, dar s-au trezit cu o pagubă de 60 de milioane. Este vorba despre doi timișoreni, tată și fiu, a căror mașină a fost lovită de un șofer, duminică noaptea, lângă stația Petrom din Lunei.

Fiul victimei a declarat pentru Vocea Timișului că „mașina tatălui meu a fost lovită duminică noaptea. Au văzut fetele de la benzinăria din zona Lunei. Tatăl meu a sunat la 112, a venit un echipaj de la Rutieră, au constatat că am avut accident, au făcut poze la mașină și s-au dus să caute mașina. L-au luat pe tatăl meu în mașină și s–au dus să caute mașina celui care l-a lovit în zonă, probabil omul fiind beat. Au găsit mașina la vreo două străzi distanță și numărul de înmatriculare era numai în față. Și-au zis să lase bilet în geam să dea de el. Dimineață a venit, a lăsat un bilet în geam l-a văzut taică-miu, l-a sunat a zis că a derapat și a fost cu copilul mic și a trebuit să ajungă acasă să lase copilul, dar el nu stă acolo, el stă la alte două străzi distanță de unde a lăsat mașina”.

Fiul păgubitului a povestit că tată său și cel care l-a accidentat au decis să rezolve problema pe cale amiabilă, cu promisiunea că șoferul care a produs accidentul va suporta costurile reparației mașinii avariate. După ce păgubitul a atenționat că trebuie să meargă la Poliție să declare accidentul, șoferul a mărturisit că asigurarea lui nu este una valabilă și este una FALSĂ, dar a încercat să îi ducă la un service cunoscut de el pentru că oferă servicii ieftine.

Proprietarul mașinii avariate a cerut însă să meargă într-un service autorizat pentru autovehicule marca Dacia. „Când s-au dus la service la reprezentanță și li s-a spus că trebuie plătit 60 de milioane a spus că el nu plătește așa ceva că nu are nimeni ce să îi facă, pe când polițistul de la ghișeu i-a spus, știți, mergem pe cale amiabilă că este de-al nostru de-al meu (n.r – din Gorj). Ni s-a spus, dacă insistați vă las și fără permis. La care tatăl meu a cerut să meargă în audiență la Inspectorul Sef, și i s-a spus că doar marți se poate. Și acum ce să fac. Am întrebat pe toată lumea. Trebuie dat în judecată. Probabil s-a înțeles cu polițiștii”, a mai povestit fiul păgubitului.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare