Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Doi HOȚI de lemne, prinși și AMENDAȚI de polițiștii din Victor Vlad Delamarina

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Inspectoratul de Poliție Județean Timiș ne informează că pe data de 26 iunie 2015, oamenii legii din cadrul Postului de Poliţie din localitatea timișeană Victor Vlad Delamarina au oprit pentru control, pe D.N. 58 A, un autocamion încărcat cu material lemnos.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul, un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Lugoj, transporta 5 metri³ de material lemnos, de esență cer şi carpen, fără a deţine documente de provenienţă.

Duminică, 28 iunie 2015, poliţiştii din cadrul aceluiași Post de Poliție au depistat un bărbat în vârstă de 29 de ani în timp ce transporta, cu o autoutilitară, 3 metri³ de material lemnos, de esență salcâm, stejar, cer și carpen, fără a deţine documente de provenienţă.

În ambele cazuri, poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale în valoare de 4.000 de lei, iar întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicată în vederea confiscării şi predată Ocolului Silvic Lugoj.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Hoţ din Vinga, prins de jandarmii din Timiş în timp ce fura 100 kg de fier. Ce măsuri au dispus oamenii legii

Furt de fier stopat de jandarmii din Timiş.Oamenii legii au intervenit prompt în localitatea...

Liviu Dragnea despre lupta împotriva mafiei lemnului: „Soluţia nu e deloc complicată”

Transporturile ilegale de lemn ar putea fi stopate graţie unui amendament făcut de senatorul...

Un bărbat, prins în miezul nopții cu o cantitate mare de lemn, care nu a putut fi justificată. Ce repercursiuni va suferi

Un echipaj de jandarmerie din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Timiș, aflat de serviciu...