Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăPDL pleacă din "pole-position" la Europarlamentare. Vezi cum arată lista de pe...

PDL pleacă din „pole-position” la Europarlamentare. Vezi cum arată lista de pe buletinul de vot!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ordinea prezeţei pe buletinele de vot pentru alegerile europarlamentare a fost stabilită prin tragere la sorţi. Astfel, primul ieşit din urnă a fost PDL, care va fi primul pe buletinele de vot.

Poziţia secundă va fi ocupată, culmea, de Partidul Mişcarea Populară, în timp ce pe poziţia cu numărul trei apare UDMR. Alianţa electorală PSD-UNPR-PC ocupă locul patru pe buletine, Partidul Naţional Liberal fiind al cincileaa, în timp ce Partidul România Mare ocupă poziţia a şasea.

Primele şase locuri au fost parte din prima erapă de trageri la sorţi, care a ţinut cont de prezenţa embrior celor şase formaţiuni politice în actuala stagiune europarlamentară.

Cea de-a doua etapă a tragerii la sorţi a cooptat partidele care au candidaţi la alegerile europarlamentare, dar nu au membri în acest moment în Parlamentul European. După tragerea la sorţi, poziţia aşaptea a fost ocupată de Alianţa Naţională a Agricultorilor, în timp ce poziţia a opta a fost atribuită Partidului Dreptăţii Sociale. De pe locul nouă porneşte în cursă Partidul Noua Republică, în timp ce locul 10 l-a primit Partidul Verde. Partidul Forţa Civică este abia pe locul unsprezece, pe 12 fiind Partidul Ecologist Român, urmat de Partidul Alternativa Socialistă – 13, Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat – 14 şi Partidul Poporului – Dan Diaconescu – 15.

După partide urmează candidaţii independenţi care s-au înscris în cursa pentru euroalegeri, în ordinea depunerii candidaturii acestora. Astfel, pe poziţia 16 a buletinelor de vot va apărea Georgiana Corina Ungureanu, Constantin Titian Filip – 17, Dănuţ Liga – 18, Paul Purea – 19, Pericle Iulian Capsali – 20, Peter Costea – 21, Mircea Diaconu 22 şi Valentin Eugen Dăianu – poziţia cu numărul 23.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare