ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

PDL pleacă din „pole-position” la Europarlamentare. Vezi cum arată lista de pe buletinul de vot!

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Ordinea prezeţei pe buletinele de vot pentru alegerile europarlamentare a fost stabilită prin tragere la sorţi. Astfel, primul ieşit din urnă a fost PDL, care va fi primul pe buletinele de vot.

Poziţia secundă va fi ocupată, culmea, de Partidul Mişcarea Populară, în timp ce pe poziţia cu numărul trei apare UDMR. Alianţa electorală PSD-UNPR-PC ocupă locul patru pe buletine, Partidul Naţional Liberal fiind al cincileaa, în timp ce Partidul România Mare ocupă poziţia a şasea.

Primele şase locuri au fost parte din prima erapă de trageri la sorţi, care a ţinut cont de prezenţa embrior celor şase formaţiuni politice în actuala stagiune europarlamentară.

Cea de-a doua etapă a tragerii la sorţi a cooptat partidele care au candidaţi la alegerile europarlamentare, dar nu au membri în acest moment în Parlamentul European. După tragerea la sorţi, poziţia aşaptea a fost ocupată de Alianţa Naţională a Agricultorilor, în timp ce poziţia a opta a fost atribuită Partidului Dreptăţii Sociale. De pe locul nouă porneşte în cursă Partidul Noua Republică, în timp ce locul 10 l-a primit Partidul Verde. Partidul Forţa Civică este abia pe locul unsprezece, pe 12 fiind Partidul Ecologist Român, urmat de Partidul Alternativa Socialistă – 13, Partidul Naţional Ţărănesc Creştin Democrat – 14 şi Partidul Poporului – Dan Diaconescu – 15.

După partide urmează candidaţii independenţi care s-au înscris în cursa pentru euroalegeri, în ordinea depunerii candidaturii acestora. Astfel, pe poziţia 16 a buletinelor de vot va apărea Georgiana Corina Ungureanu, Constantin Titian Filip – 17, Dănuţ Liga – 18, Paul Purea – 19, Pericle Iulian Capsali – 20, Peter Costea – 21, Mircea Diaconu 22 şi Valentin Eugen Dăianu – poziţia cu numărul 23.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore