Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Senatoarea Gorghiu, apel către candidaţii la şefia PNL. Ce le cere şi ce condiţie pune pentru a-i vota

- Advertisement -

Încă nu are un favorit în cursa pentru şefia PNL, dar aşteaptă să fie convinsă de un candidat care trebuie să vină cu un plan bine stabilit. Vorbim despre senatoarea Alina Gorghiu, fostă şefă a PNL, care a comentat legat de ceea ce crede că ar trebui să facă Ludovic Orban sau Cristian Buşoi odată ce câştigă cursa pentru preşedinţia PNL. Acesta a anunţat şi că cei doi vor veni în capitala Banatului săptămâna viitoare.

„Eu vă voi spune ce poziţie voi avea eu la momentul prezentării moţiunilor, pentru că deja am anticipat public acest lucru. Le voi cere colegilor mei să privească în viitor şi să pună accent nu neaparat pe numele preşedintelui de partid, ci formula de echipă cu care vor veni. Apelul meu către cei doi sau trei candidaţi ar fi să nu ignore, dacă vor câştiga preşedinţia partidului, idei bune din celelalte moţiuni. Cred că toate cele trei moţiuni au idei bune, pot să fie coagulate într-un singur proiect politic de viitorul preşedinte şi viitoarea echipă, dar după 17 iunie cel mai important este echipa. Şi le cer tuturor candidaţilor să se aşeze la masă şi să genereze o echipă formată din oameni valoroşi din toate cele trei echipele. Pentru mine esenţa susţinerii sau pentru a putea obţine susţinerea mea este să aud articularea unui proiect pe dreapta. Nu am auzit până acum de la niciun candidat, probabil că este prematur, dar vreau să văd care este proiecţia viitorului preşedinte al PNL despre soarta partidului”, a declarat Alina Gorghiu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss
Tiberiu Kiss
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore