Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Mesajul Mitropolitului: în bisericile din Timiş se strâng bani pentru premierea olimpicilor. Modalităţile în care puteţi dona

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
cer senin
20.1 ° C
22.3 °
20.1 °
56 %
4.6kmh
0 %
vin
26 °
sâm
27 °
Dum
24 °
lun
24 °
mar
26 °

Fapte bune, de Rusalii, în bisericile din Timiş. Mitropolia Banatului strânge bani pentru premierea a 120 de olimpici şi 100 de profesori din judeţul Timiş. Donaţiile pot fi făcute mâine, la biserica de care aparaţineţi, la secretariatul Mitropoliei Banatului de pe Bulevardul C.D Loga numărul 7 sau în contul Mitropoliei banatului. Cod IBAN RO24BTRLRONCRT00P2253602. Maratonul inteligenţei se va desfăşura miercuri, 14 iunie, la Filarmonica din Timişoara. 100.000 de lei vor merge către elevi şi profesori din partea Consiliului Judeţean Timiş.

„Acesta este un moment al recunoştinţei celor care trudesc pe ogorul minţii oamenilor”, transmite mitropolitul Banatului ÎPS Ioan. Mai bine de zece ani Biserica noastră îi sprijină şi le aduce prinos de mulţumire olimpicilor din părţile Banatului. Biserica apreciază prin acest gest atât munca depusă de elevii olimpici, dar în acelaşi timp ne gândim şi la dascălii lor, la profesorii lor şi la părinţii lor. De aceea, eu zic că acesta este un moment al recunoştinţei celor care trudesc pe ogorul minţii oamenilor. Unii trudim pe holdele acestui spaţiu binecuvântat de Dumnezeu, al Banatului, şi iată profesorii şi părinţii trag o brazdă în mintea şi conştiinţa acestor copii. Noi credem că ei vor aprecia peste timp gesturile noastre, gesturile care îi vor sprijini să meargă mai departe, să-şi deschidă aripile pentru a trece oricând peste Carpaţi şi în orice spaţiu românesc. Dumnezeu să-i binecuvinteze pe olimpici, dar nu numai pe ei, ci pe toţi copii şcolari din judeţul acesta! Dumnezeu să binecuvinteze profesorii lor şi pe părinţii lor, care îi cresc cu atâta dragoste de carte şi de ţară!”, a transmis Mitropolitul Banatului ÎPS Ioan Selejan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare