Mesajul Mitropolitului: în bisericile din Timiş se strâng bani pentru premierea olimpicilor. Modalităţile în care puteţi dona

- Advertisement -

Fapte bune, de Rusalii, în bisericile din Timiş. Mitropolia Banatului strânge bani pentru premierea a 120 de olimpici şi 100 de profesori din judeţul Timiş. Donaţiile pot fi făcute mâine, la biserica de care aparaţineţi, la secretariatul Mitropoliei Banatului de pe Bulevardul C.D Loga numărul 7 sau în contul Mitropoliei banatului. Cod IBAN RO24BTRLRONCRT00P2253602. Maratonul inteligenţei se va desfăşura miercuri, 14 iunie, la Filarmonica din Timişoara. 100.000 de lei vor merge către elevi şi profesori din partea Consiliului Judeţean Timiş.

„Acesta este un moment al recunoştinţei celor care trudesc pe ogorul minţii oamenilor”, transmite mitropolitul Banatului ÎPS Ioan. Mai bine de zece ani Biserica noastră îi sprijină şi le aduce prinos de mulţumire olimpicilor din părţile Banatului. Biserica apreciază prin acest gest atât munca depusă de elevii olimpici, dar în acelaşi timp ne gândim şi la dascălii lor, la profesorii lor şi la părinţii lor. De aceea, eu zic că acesta este un moment al recunoştinţei celor care trudesc pe ogorul minţii oamenilor. Unii trudim pe holdele acestui spaţiu binecuvântat de Dumnezeu, al Banatului, şi iată profesorii şi părinţii trag o brazdă în mintea şi conştiinţa acestor copii. Noi credem că ei vor aprecia peste timp gesturile noastre, gesturile care îi vor sprijini să meargă mai departe, să-şi deschidă aripile pentru a trece oricând peste Carpaţi şi în orice spaţiu românesc. Dumnezeu să-i binecuvinteze pe olimpici, dar nu numai pe ei, ci pe toţi copii şcolari din judeţul acesta! Dumnezeu să binecuvinteze profesorii lor şi pe părinţii lor, care îi cresc cu atâta dragoste de carte şi de ţară!”, a transmis Mitropolitul Banatului ÎPS Ioan Selejan.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Cod galben de vânt, în Timiş! Sunt aşteptate şi ploi însemnate cantitativ

Meteorologii au emis miercuri un cod galben de vânt...

Se deschide Ludoteca Habarnam – Club de joaca si lectura pentru copii, la Timisoara

Începând cu 31 octombrie se va deschide, în Calea...

Politistii din Timis, fapte bune pentru copii: ”Protejam oameni, ajutam oameni!”

Polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Timiș...

Copii, aduce-ti parintii la spectacolele TNT! Cuplurile, bilete 1+1 gratis!

Teatrul Național Timișoara (TNT) propune publicului său un schimb...

Din aceeași categorie

Categorii Populare