Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Societatea Timișoara: ”PSDR riscă unitatea României”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

După ce săptămâna trecută Societatea Timișoara invita câți mai mulți români să se alăture mișcărilor de protest organizate la nivel naționalș și mai ales după ce anunța că ”Societatea Timişoara, consecventă principiilor Revoluţiei şi ale Proclamaţiei, îndeamnă alegătorii din ţară şi străinătate să iasă în număr cât mai mare la vot şi să îl voteze în turul doi al alegerilor prezidenţiale pe Klaus Iohannis”, Societatea Timișoara surprinde cu un nou comunicat de presă.

De data aceasta, grupul de intelectuali timișoreni atrage atenția asupra campaniei electorale ”deșănțate”, duse de ”PSDR” împotriva candidatului Klaus Iohannis.

”Societatea Timișoara atrage atenția opiniei publice că PSDR riscă unitatea României prin campania electorală deșănțată împotriva candidatului Klaus Iohannis făcut responsabil pentru o fantasmagorică secesiune a Ardealului și Banatului. Atragem atenția că la fel au procedat cei din PSDR și în anul 1990 când din Timișoara a fost lansată Proclamația care cerea lustrația foștilor securiști și nomenclaturiști. Se dovedește din nou demagogia crasă a politicii lui Victor Ponta, care a promis că va fi un președinte care unește românii. Ne exprimăm public îngrijorarea pentru ceea ce se va întâmpla cu unitatea României în cazul în care un asemenea om lipsit de repere morale și de minime scrupule va ajunge în fruntea țării” se arată în comunicatul remis redacției noastre de reprezentanții Societății Timișoara.

Foto: romaniatv.net

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore