AcasăStiriPoliticaNicolae Robu i-a închiriat tramvaiul turistic lui Titu Bojin. „Dacă ar fi...

Nicolae Robu i-a închiriat tramvaiul turistic lui Titu Bojin. „Dacă ar fi fost tramvaiul meu personal, atunci, deşi nu merită, i-aş fi făcut acest cadou”

Deși Nicolae Robu, primarul Timișoarei, și Titu Bojin, președintele CJT, sunt la cuțite, edilul nu a putu să refuze cererea lui Bojin de a închiria tramvaiul touristic reabilitat de municipalitate. Robu a declarat astăzi că președintele Consiliului Județean a depus o solicitare pentru a închiria tramvaiul pentru un circuit al orașului cu un grup de oaspeți.

„Domnul preşedinte Titu Bojin a depus o solicitare să punem la dispoziţie tramvaiul pentru a face un circuit cu nişte oaspeţi. Plăteşte 600 de lei. Dacă ar fi fost tramvaiul meu personal, atunci, deşi nu merită, i-aş fi făcut acest cadou. Dar cum nu e tramvaiul meu personal, m-am văzut nevoit să aprob, cu plăcere, dar contra cost”, a explicat edilul.

Robu a adăugat că în situația de față nu poate să refuze, doar pentru că el este dezamăgit de atitudinea PSD. Tramvaiul poate fi închiriat de oricine face o cerere la Primărie în acest sens, și achită taxa de 600 de lei .

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente